Magdalena5
Zaangażowana w BB
Dobre pytanie tez jestem ciekawa. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam kołderkę cienką i tyle. Ubrany będzie w kombinezon+ czapka, no i standardowe okrycie w gondoli. Ewentualnie będę miała zawsze cienki kocyk i bede kontrolonowala czy mu nie zimno, bo też nie ma dziecka co zapocic na spacerze, potem zaraz chory będzie.Dziewczyny ja tak odmieniając temat z pytaniem. Co do wózka kupujecie jak mam kombinezon i gondolę z przykryciem to co do środka?Jeszcze jakiś spiworek czy kocyk, doradzcie jak macie doświadczenie. Termin na 1 styczeń.
Mam to samo.... ciężko mi zakupić cokolwiek co by mi pasowało. Z biustonoszami do karmienia z allegro jest ten problem ze one szybko się rozciągają więc po 2-3 miesiącach trzeba zakupić coś nowego. Teraz kupiłam A Auchan z babyono, wydaje mi się że może posłużyćTo może spróbuję. Ja mam taki problem ze pod biustem mam 75, a jak robią te staniki z dużą miska to mają duży obwód na wielką babkę i wiszą na mnie ;/
Emolium, hippA jaki płyn do kąpieli??
Ja z pierwszą córką miałam emoliet z apteki, a teraz kupiłam nivea też emolietA jaki płyn do kąpieli??
Ja z ziajki od pierwszego dnia życia kupuje.A jaki płyn do kąpieli??
W stemarze są super tylko nie wiem czy masz taki sklep u siebie. Starczają na lata, tylko drogie, ale ja zawsze uważałam że w biustonosze warto inwestowacMam to samo.... ciężko mi zakupić cokolwiek co by mi pasowało. Z biustonoszami do karmienia z allegro jest ten problem ze one szybko się rozciągają więc po 2-3 miesiącach trzeba zakupić coś nowego. Teraz kupiłam A Auchan z babyono, wydaje mi się że może posłużyć![]()
Emolium emulsja i Bepanthen krem do pupki. Im mniej kosmetyków tym lepiej.A jaki płyn do kąpieli??
Poczytaj o ziaji jala chemiczna!Ja z ziajki od pierwszego dnia życia kupuje.
W stemarze są super tylko nie wiem czy masz taki sklep u siebie. Starczają na lata, tylko drogie, ale ja zawsze uważałam że w biustonosze warto inwestowac