Agnieszka2929
Fanka BB :)
U mnie mama sie wkrecila w te wyprawke co rusz cos dokupuje..a to sasiadka cos przyniesie brat bo wiedza ze ja juz wiecej leżę a wychodze jak naprawdę trzeba czyli sprawy urzedowe i przedszkole
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zastanawialam sie co u cb wczoraj![]()
No I w koncu Żory,czy Katowice?Ja dzisiaj po wizycie, młody nadal nie obrócił sięjuż mógłby wyjść z tego żebra
2 się w końcu dowiem co i jak z cesarka![]()
Chyba Katowice, zapisałam się już na 2 grudnia tam do ich lekarza zobaczymy co powie.No I w koncu Żory,czy Katowice?
A czemu masz miec cesarke?Chyba Katowice, zapisałam się już na 2 grudnia tam do ich lekarza zobaczymy co powie.
W Żorach ordynator kręci nosem strasznie na cesarki, w dodatku tych planowanych totalnie nie akceptuje ;/
Wiem co czujesz bo ja juz to przerabialam 4 razy a teraz bedzie 5 raz i tez juz raczej na dłużej lub bd cc tez mam skurcze bol brzucha miednicy nie wiem co z ta szyjka czy to dalej idzie i te poty tragedia trzymaj się tam a do ktorego tyg chca trzymac?Tyle ze dalej leżymy ... przy ordynatorze spiął mi się brzuch i posprzątanewiem, ze to dla dobra dzieci ale nic nie zwraca uwagi ze jeszcze mam jedno w domu które bardzo za mną tęskni
No ale jak trzeba to jakos muszę to przetrawić.
Jeszcze powiedział ze mieli raz taki przypadek ze wypuścili pacjentkę do domu a ona jedno urodziła zaraz w domu a drugie przez cc w szpitaluto juz wole tu gnić sama jak palec niż później umierać ze strachu o dzieci
Co jest?.Wczoraj wzięłam się za wyprawkę, a dzisiaj jestem w szpitalu na obserwacji bo mam złe wyniki