reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Nie biore bo mnie tak brzuch bolal ze az mnie skrecalo z jedzeniem u mnie slabo znow wrocily wymioty ja malo co wstaje takze mi nikt nic nie zrobi i nie przyniesie
A próbowałaś może Floradix taki syrop z żelazem? Jest naturalny, z owoców, bardzo dobrze się przyswaja. Ja piłam go przed ciaza i ładnie mi wyniki poprawił, bo miałam niskie żelazo. O tabletkach słyszałam właśnie, że często boli brzuch od nich. Ja mialam krew wczoraj badana i jak wyjdzie anemia, to będę piła raczej ten syrop mimo, że położna przepisuje zawsze tabletki i leki na receptę dla ciążowych w UK są za darmo, to wolę kupić syrop, który jest sprawdzony. Jest bez recepty, dostępny w Polsce.

A próbowałaś może Floradix taki syrop z żelazem? Jest naturalny, z owoców, bardzo dobrze się przyswaja. Ja piłam go przed ciaza i ładnie mi wyniki poprawił, bo miałam niskie żelazo. O tabletkach słyszałam właśnie, że często boli brzuch od nich. Ja mialam krew wczoraj badana i jak wyjdzie anemia, to będę piła raczej ten syrop mimo, że położna przepisuje zawsze tabletki i leki na receptę dla ciążowych w UK są za darmo, to wolę kupić syrop, który jest sprawdzony. Jest bez recepty, dostępny w Polsce.
Ja biorę floradix w tabletkach, bo syropkow nie lubię i faktycznie jest świetny, w dodatku dla wegetarian, więc idealny dla mnie. Tylko tabletki muszę zawsze zamawiać, bo nie mają ich na stanie.

Jutro kupie i spróbuję

reklama
Dziewczyny a w co się pakujecie ? Walizka czy torba, jakie wymiary ?
Bierzecie coś więcej do szpitala niż jest w wytycznych, bo wiecie, że wam się przydało?
Ja dostałam radę żeby obowiązkowo wziąć ze sobą czopki, podobno ratują życie po CC 🤣

Do góry