asia333podlasie
Fanka BB :)
Powiem Ci że ja bym swego męża utlukla na Twoim miejscu zostałabym wdowaNajważniejsze ze sie nie rodza klopot mniej bo zatrzymuja ale jak bd takie ktg i te euchy takie z dupy to moze cos wymysla
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci że ja bym swego męża utlukla na Twoim miejscu zostałabym wdowaNajważniejsze ze sie nie rodza klopot mniej bo zatrzymuja ale jak bd takie ktg i te euchy takie z dupy to moze cos wymysla
jI co z tymi bòlami?
Ze brzydkie ale to lekarz oceniPowiem Ci że ja bym swego męża utlukla na Twoim miejscu zostałabym wdowaa tak poważnie trochę on nie poważny. A co mówili Ci na temat tego ktg?
A juz zagladal lekarz na "wieczorny "obchod?Ze brzydkie ale to lekarz oceni
I co,tak 2,5 tygodnia jeszcze?W pon tez mi napewno nic ciekawego nie powiedza tylko bedzie "czekamy"na kolejne bole i skurcze jak te uspokoimy
Byl obchod pytala jak sie czuje mowie ze boli nadal disc mocno ale mniej a one ze nic więcej zrobic nie mogą tylko ta pompa i sterydy a reszta wyjdzie sama.I co,tak 2,5 tygodnia jeszcze?