asia333podlasie
Fanka BB :)
Powiem Ci że ja bym swego męża utlukla na Twoim miejscu zostałabym wdowaNajważniejsze ze sie nie rodza klopot mniej bo zatrzymuja ale jak bd takie ktg i te euchy takie z dupy to moze cos wymysla
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem Ci że ja bym swego męża utlukla na Twoim miejscu zostałabym wdowaNajważniejsze ze sie nie rodza klopot mniej bo zatrzymuja ale jak bd takie ktg i te euchy takie z dupy to moze cos wymysla
jI co z tymi bòlami?
Ze brzydkie ale to lekarz oceniPowiem Ci że ja bym swego męża utlukla na Twoim miejscu zostałabym wdowaa tak poważnie trochę on nie poważny. A co mówili Ci na temat tego ktg?
A juz zagladal lekarz na "wieczorny "obchod?Ze brzydkie ale to lekarz oceni
I co,tak 2,5 tygodnia jeszcze?W pon tez mi napewno nic ciekawego nie powiedza tylko bedzie "czekamy"na kolejne bole i skurcze jak te uspokoimy
Byl obchod pytala jak sie czuje mowie ze boli nadal disc mocno ale mniej a one ze nic więcej zrobic nie mogą tylko ta pompa i sterydy a reszta wyjdzie sama.I co,tak 2,5 tygodnia jeszcze?