reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

reklama
A mialas juz dzieci w domu?.bo to tez jest różnica lekarze mowia ze jak beda mialy sie ur to beda i zadna sila tego nie zatrzyma.na ktg skurcze ciagle powtarzaja ja juz itak duzo sie nacierpialam i boje sie tez o nie moj organizm juz sie buntuje obciazeniem to 3 tez wcale tu nie pomaga
Pamiętaj też że jak urodzisz w tym czy w następnym tyg dzieci będą w inkubatorach jeszcze długo Ciebie wypiszą a jak pisałaś wcześniej masz do szpitala 150km co będziesz im codziennie mleko dowozić? Nawet ich nie odwiedzisz chyba że w tym szpitalu są inne zasady .

Pamiętaj też że jak urodzisz w tym czy w następnym tyg dzieci będą w inkubatorach jeszcze długo Ciebie wypiszą a jak pisałaś wcześniej masz do szpitala 150km co będziesz im codziennie mleko dowozić? Nawet ich nie odwiedzisz chyba że w tym szpitalu są inne zasady .
Jak urodze teraz to beda 2 tyg tu jest hotel dla mam ja sama bede tydz po porodzie bo one waza juz ponad 2 kg

Wiadomo że jak Ci się poród zacznie to nie po hamują ale puki co robią wszystko by jeszcze troszkę dzieci się rozwinęły. Syn mój ur w 35 tyg lezal na OIOM więc uwierz mi wiem co piszę.
Kazda sytuacja jest inna no moj porod juz byl w połowie i gdy teraz znow sie rozwinie to strach czy zdążą z tym rozwarciem brakiem szyjki i dzieckiem ktore lezy juz w ujsciu leze i sie zwijam z bolu powiedzieli ze co ma byc to bedzie sterydy mi dali to sobie poradzą.

Jak urodze teraz to beda 2 tyg tu jest hotel dla mam ja sama bede tydz po porodzie bo one waza juz ponad 2 kg
wiesz co waga nie jest ważna, przyjaciółka urodziła w 34 tc i córka ważyła 4300, a i tak odklejała jej się siatkówka z oka i musiała mieć zabieg oraz miałą inne typowe objawy wcześniactwa.

wiesz co waga nie jest ważna, przyjaciółka urodziła w 34 tc i córka ważyła 4300, a i tak odklejała jej się siatkówka z oka i musiała mieć zabieg oraz miałą inne typowe objawy wcześniactwa.
To chyba cukrzyce miała jakas makrosomie taka waga w tym tyg nie jest możliwa .donoszone dzieci tez maja wady i problemy wiec nie ma co patrzec sasiadka ur blizniaki w 29 tyg waga 1 kg zadnych problemow nie mialy i nie maja nie porównuj bo to nie ma sensu.

reklama
Do góry