Magdalena5
Zaangażowana w BB
Ja mam caly czas taki 90 pare takze nie ma czym sie martwicDziewczyny mam puls 95, czy to za wysokie ? Ciśnienie w normie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam caly czas taki 90 pare takze nie ma czym sie martwicDziewczyny mam puls 95, czy to za wysokie ? Ciśnienie w normie
Moj przy pulsie 90+ kladzie do szpitala.Dziewczyny mam puls 95, czy to za wysokie ? Ciśnienie w normie
Miałam 104, zadzwoniłam do gina i mówi że ok, sama nie wiem, bo czuje się dzisiaj źle ;/Moj przy pulsie 90+ kladzie do szpitala.
GratulacjeDzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybkoponiżej zdjęcie mojej Emilki
![]()
Gratulacje, w ktorym tyg urodzilas?Dzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybkoponiżej zdjęcie mojej Emilki
![]()
GratulujeDzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybkoponiżej zdjęcie mojej Emilki
![]()
Gratulacje [emoji846]Dzisiaj o 13. 05 urodziła się moja grudniówka xD 3270 wagi 54 cm. Rodziłam naturalnie. Najgorsze były chyba skurcze. Parte poszły szybkoponiżej zdjęcie mojej Emilki
![]()
37 + 1. Głównie że względu na te saczace się wody. Ale mała ma 10 na 10 więc widocznie tak jej się spieszyłoGratulacje, w ktorym tyg urodzilas?
Najważniejsze, ze wszystko ok[emoji16]37 + 1. Głównie że względu na te saczace się wody. Ale mała ma 10 na 10 więc widocznie tak jej się spieszyło![]()