Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
Też tak mam termin 20 styczniaDziś mi się zaczęły takie silniejsze bóle podbrzusza jak na okres.Do 21 jeszcze prawie 3 tygodnie.Też tak macie?Takie bóle już miałam wczesniej, tylko krócej i mniej bolesne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mam termin 20 styczniaDziś mi się zaczęły takie silniejsze bóle podbrzusza jak na okres.Do 21 jeszcze prawie 3 tygodnie.Też tak macie?Takie bóle już miałam wczesniej, tylko krócej i mniej bolesne.
zależy chyba od kobiety, jedne mają szersze, inne takie same.Ja bardzo tęsknię za ubraniami sprzed ciazyod kilku dni codziennie mi się marzy ubrac normalnie. Swoją drogą ciekawe jak z figura po ciąży będzie. Słyszałam, że nawet jak się schudnie, to biodra często pozostają szersze, nie wiem czy to prawda
![]()
Napisalam privTrzebnica
Ja dziś dostałam skurczu macicy a później boli krzyży. Do łazienki nie mogłam dojść. Do rana pewnie przejdzie. Już tak miałam kilka dni temu tylko słabsze...Dziś mi się zaczęły takie silniejsze bóle podbrzusza jak na okres.Do 21 jeszcze prawie 3 tygodnie.Też tak macie?Takie bóle już miałam wczesniej, tylko krócej i mniej bolesne.
GratulacjeMoja Mała od 01.01.2021 od godz 9:15 z namiJestem po cc była bardzo nieprzyjemna źle się czyłam, i do tej pory bardzo słaba, 4 razy anestezjolog się wbijał w kręgosłup
ale z dzieckiem wszystko ok. Urodziłam w 39 i 6 dniu córka waga 3180 wzrost 53cm. Wszystkiego Najlepszego Styczniówki
![]()
Zdrówka dla WasMoja Mała od 01.01.2021 od godz 9:15 z namiJestem po cc była bardzo nieprzyjemna źle się czyłam, i do tej pory bardzo słaba, 4 razy anestezjolog się wbijał w kręgosłup
ale z dzieckiem wszystko ok. Urodziłam w 39 i 6 dniu córka waga 3180 wzrost 53cm. Wszystkiego Najlepszego Styczniówki
![]()
Hej.Witamy.dziewczynka czy chłopczyk?Hej dziewczyny! Jestem nowa. Mam termin na 04.01.21
A nie wiemy. Nie chcieliśmy wiedzieć, bo poprzednio miał być chłopiec a urodziła się dziewczynkaZ wiec czekamy na niespodziankę.Hej.Witamy.dziewczynka czy chłopczyk?