Lenuszka
Mamusia Gajusi
Polecam cybex ma bardzo dobre opinie.dziewczyny ja nadal nie mam fotelika. Doradźcie jakiś tani i bez bazy, Myślałam nad cybex aton lub maxi cosi citi, wiecie coś może na ich temat ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polecam cybex ma bardzo dobre opinie.dziewczyny ja nadal nie mam fotelika. Doradźcie jakiś tani i bez bazy, Myślałam nad cybex aton lub maxi cosi citi, wiecie coś może na ich temat ?
Czop odchodzi[emoji16]Kurcze dziewczyny bylam wlasnie siku i zobaczylam w kibelku i na papierze krew znaczy sie takie bardzo rzadkie rozowe teraz widze na wkladce ze mam browowe lekko. Juz z automatu wszystko mnie boli [emoji23]
Mozliwe ze to nie czop tylko jakies plamienie po stosunku?Czop odchodzi[emoji16]
Jak ja miałam lekko różowe i pojechałam na IP to juz było 2 cm rozwarcia. A masz prócz tego jakies bóle?Kurcze dziewczyny bylam wlasnie siku i zobaczylam w kibelku i na papierze krew znaczy sie takie bardzo rzadkie rozowe teraz widze na wkladce ze mam browowe lekko. Juz z automatu wszystko mnie boli![]()
Bol taki jak na okres i krzyz tez boli. Ale to glownie jak leze to bardziej to czuje. I cala pochwaJak ja miałam lekko różowe i pojechałam na IP to juz było 2 cm rozwarcia. A masz prócz tego jakies bóle?
Możliwe że coś się zaczyna. Też miałam taki ból okresowy. Z czasem zaczął się nasilać w kierunku skurczy. Obserwuj sięBol taki jak na okres i krzyz tez boli. Ale to glownie jak leze to bardziej to czuje. I cala pochwa
Może pojedź na IP ? Mi też krew leciała, ale nie bolało mnie nic, więc nie jechałam do szpitala.Bol taki jak na okres i krzyz tez boli. Ale to glownie jak leze to bardziej to czuje. I cala pochwa
Oby sie zaczynalo juzMożliwe że coś się zaczyna. Też miałam taki ból okresowy. Z czasem zaczął się nasilać w kierunku skurczy. Obserwuj się![]()
Wstrzymam sie jeszcze zobacze czy bedzie sie cos nasilalo czy moze ustapi. Boje sie, ze mnie niepotrzebnie tam zatrzymaja.Może pojedź na IP ? Mi też krew leciała, ale nie bolało mnie nic, więc nie jechałam do szpitala.
Teraz za to mam takie objawy jak ból okresowy i krzyża, brzuch się cały spina, ale nie ma ani krwi ani wód, więc podejrzewam że nic się nie dzieje.
Ja mam z microlife. Syn ma nawracajace zapalenie krtani więc jest używany dość intensywnieDziewczyny kupujecie może inhalator dla dziecka? I macie coś do polecenia?
A który masz tc?Wstrzymam sie jeszcze zobacze czy bedzie sie cos nasilalo czy moze ustapi. Boje sie, ze mnie niepotrzebnie tam zatrzymaja.