Martynaa02
Fanka BB :)
Tak, przyjmą ponieważ mam cukrzycę ciążową z insuliną. Więc muszą mi za tydzień wywołać poród.Jak to jest u Ciebie z tym zgłaszaniem do szpitala? Przyjmą Cię bez akcji porodowej przed 40tc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, przyjmą ponieważ mam cukrzycę ciążową z insuliną. Więc muszą mi za tydzień wywołać poród.Jak to jest u Ciebie z tym zgłaszaniem do szpitala? Przyjmą Cię bez akcji porodowej przed 40tc?
Ile wyszła waga małej?Jestem po wizycie. Dziś 37+2. W ciągu tygodnia mała przybrała zaledwie 80g.. brzuszek ma o 3 tygodnie mniejszy. Poza tym wody, przeplywy, lozysko, ktg ok. Dostałam skierowanie do szpitala jakbym chciała się zgłosić. Poza tym szyjka miękka, 2cm rozwarcia i przy badaniu widoczny czop więc może samo zaskoczy.
Aaa rozumiem. To oby samo ruszyłoTak, przyjmą ponieważ mam cukrzycę ciążową z insuliną. Więc muszą mi za tydzień wywołać poród.
2600g. Więc w sumie waga donoszonego noworodka. Mimo wszystko 3 tygodnie mniejszy brzuszek to kiepsko.. obawiam się też, żeby się nie okazało jak z synem różnica z usg, A waga urodzeniowa-430gIle wyszła waga małej?
U mnie mała też dużo mniejsza 2 tyg temu miała dopiero 2065kg dziś mam 36+1 wizyta za tydzień zobaczę ile przybrała czy chociaż te 2500kg ma2600g. Więc w sumie waga donoszonego noworodka. Mimo wszystko 3 tygodnie mniejszy brzuszek to kiepsko.. obawiam się też, żeby się nie okazało jak z synem różnica z usg, A waga urodzeniowa-430g
Wolałabym jeszcze w tym tygodniu urodzićAaa rozumiem. To oby samo ruszyłoNo chyba, że wolisz wywolywac oxy.
Mnie dziś w nocy skurcze wybudzaly, ale nieregularne. Rano brązowawy ślad na wkladce. Ale biegam po schodach w kółko, obiad ugotowałam i zupełnie nic się nie dzieje. Nawet te z nocy ustały...
Bole W krzyżu wczoraj miałam po wizycie Ale przeszły.. za to jak wstaje to czuje wszystko tak niskoooWolałabym jeszcze w tym tygodniu urodzićrównież nie oszczędzam się
od jakiś 2ch godzin mam bóle w krzyżu i jestem poddenerwowana. Przed chwilą zrobiłam sobie kawy i wypadła mi z rąk
chyba coś się zaczyna dziać... No i te kłucia wciąż paraliżują przy chodzeniu
Gratulacje! Czyli jednak czop odszedł i raz, dwa poszło![]()
Bole W krzyżu wczoraj miałam po wizycie Ale przeszły.. za to jak wstaje to czuje wszystko tak niskooono i te klucia to samo
A i jakość spokojniejsza jestem niż w zeszłym tygodniu np. Za to mała kopie jak szalona, czkawke łapie po kilka razy na dzien![]()