JustynaUK
Fanka BB :)
Przynajmniej coś się u Ciebie dzieje, ciesz sięIle to trwało, zanim zaczął się poród?U mnie tak już prawie tydzień...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przynajmniej coś się u Ciebie dzieje, ciesz sięIle to trwało, zanim zaczął się poród?U mnie tak już prawie tydzień...
Myślisz, że to mnie zapewni o tym że się samo zacznie?Przynajmniej coś się u Ciebie dzieje, ciesz się. U mnie ten sam termin, a nie dzieje się nic kompletnie. Wiem, że porod może się zacząć nagle, ale już sobie wkręcam, że przenoszę
![]()
Heh paranoi można dostać. Jeszcze niedawno się człowiek bal przedwczesnego porodu, a teraz przenoszenia.Myślisz, że to mnie zapewni o tym że się samo zacznie?I tak się boje przenoszenia.
Ciesze się że pomagaJa zrobiłam jak poleciła Kati473 - kupiłam miód naturalny (manuka) i zaczęłam smarować wczoraj po południu. Nie minęła doba i jest o niebo lepiej, aż nie mogę uwierzyć. Dziś rano hemoroidy były wyczuwalnie mniejsze i nie bola jak siadam i się załatwiam. Miód musi być naturalny, nie taki z marketu, najlepiej gryczany, manuka lub wielokwiatowy ciemny z tego co czytałam. Trzeba smarować 2-3 razy dziennie. U mnie działa cuda![]()
Coś koło 2 tygodni. Najlepsze, że siedzę sobie w 1 dzień świąt przy stole i nagle dziadek do mnie mówi: Ty to urodzisz i to nie długo. No i za 2 dni urodziłam xD normalnie przepowiedział mi to xDIle to trwało, zanim zaczął się poród?U mnie tak już prawie tydzień...
Duży chłopczyk. Późno te CC ciekawe czy sama nie zaczniesz rodzic jak tak blisko terminu. Czyli w poniedziałek nie idziesz na odział.Ja dzisiaj po wizycie, 3300, cesarka jednak 25tego![]()
Kochana, ja termin na 31, a cc dopiero 28Ja dzisiaj po wizycie, 3300, cesarka jednak 25tego![]()