reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja mam termin na 25.01, to mój 4tc+3 według apki.
A ogólnie jak liczycie tygodnie ciąży? Jak ja mam np tak jak wyżej napisalam to to jest już 5 tydzień czy nadal 4?
To już jest 5 tydzień,
4 tygodnie skończone i 3 dni. Aplikacje też tak pokazują wszystkie.
Ja mam tak 😍
IMG_20200521_112658.png
IMG_20200521_112710.png

Rossig w pierwszej ciąży cc , syn nie rósł pon Ok 34 tygodniu , stan przedrzucawkowy i 37 tydzień skończony cc . Teraz co prawda mam leki od początku ale lekarka nie ukrywa ze nadciśnienie się pojawi i znowu będzie cc wcześniej.

Kochane ja w tej chwili 7 +5 tc. Wymiotuje całe dnie około 7-9 razy dziennie, mdli mnie cały dzień:( psychicznie jestem juz wrakiem czlowieka a mam pod opieką trzylatke z którą przechodziłam to samo.🤮🤢

Jak u was z apetytem? Mi jakp tako minelo.. ale zasmakowala mi nutella,ktorej nie lubilam i to z chrupkami,wczoraj maczalam chrupki w nutelli 🤔 ogolnie nie musze jesc ale pociag do miecha zostal no i brak apetytu na owoce i warzywa takze... zauwazylam ze jestem na miesie, kefirze naturalnym i slodyczach , slodkie musze odpuscic bo bedzie krucho 🙄😏 wczoraj musialam sobie zrobic watrobke drobiowa bo mialam ciagoty 🙄 a ze moi nie lubia to cale 0.5 kg zjadlam ja i troche moj maly sępik, ona to wszystko zje 🙄

Ja jakiś napadów głodu nie mam, ale mięsko bardzo mi smakuje. Normalnie żarłam słodycze a teraz wcale mnie nie ciągnie, no może tylko do lodów takich owocowych. W domu pełna szafka ze smakołykami a ja nic.
Wczoraj za to dwa razy jadłam obiad, bo mnie tak ciągnęło do klusek śląskich, że szok. Dziś jeszcze trochę zostało i już bym zeżarła, ale wstyd mi przed mężem. :errr:

Tez czytalam ze nie mozna 🙄 no co ja na to poradze.. grunt ze nie jem tego codziennie.. 🙄 ogólnie wszystko co w nadmiarze szkodzi ,nie tylko osobom w ciazy ;)

Kurcze dziewczyny bez przesady, bo zaraz wyjdzie, że nic nie można jeść. Jak od czasu do czasu zjesz sobie wątróbkę to nic się nie stanie, nie popadajmy w paranoję.

Mnie odrzucilo totalnie od miesa i jajek. Zle mi na sama myśl. Ogólnie ciągle czuje się zmęczona i te mdłości okropne...
Pisalyscie o nutelli- wyslalam męża do sklepu 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry