reklama

Styczniówki 2021

B
Jeśli chodzi o moich rodziców i tak ich odwiedzany dość często najczęściej 2 weekendy jestem na wsi dla mnie to jest wytchnienie mieszkam w centrum Krakowa w dzielnicy gdzie są same hotele i darcie ryjkow angoli do białego rana to norma i śpimy w stoperach. Na wieś mam około 70 km do teściowej 100 km ale tam w życiu nie chciałabym mieszkać, weekend to jest Max który mogę tam spędzić. Dlatego zazdroszczę jak ktoś mówi, że ma świetna teściowa😂 ogólnie ja jestem bardzo rodzinna i lubimy przesiadywać razem z rodziną jeździć do babci, kuzynow czy ciotkek😛mój mąż też ma w tej miejscowości rodzinę jakby nie praca to w ogóle tam byśmy się budowali ale praca w dzisiejszym czasach to jest podstawą i dojazd normalny.
Też mieszkam w KRK nie daleko placu inwalidów. Ale ja się przyzwyczaiłam i hałasy mi nie przesadzają. Marzy nam się dom w KRK ale ceny narazie dla nas nie osiągalne. Do jakiego gin chodzisz ?

reklama
B

Też mieszkam w KRK nie daleko placu inwalidów. Ale ja się przyzwyczaiłam i hałasy mi nie przesadzają. Marzy nam się dom w KRK ale ceny narazie dla nas nie osiągalne. Do jakiego gin chodzisz ?
Ja mieszkam na Kazimierzu blisko placu żydowskiego😛chodzę do Sobiesława Kaszowicza w zasadzie byłam raz u niego wydaje się ok to jest lekarz z polecenia. Pracuje w klinice clinic care. A Ty do kogo chodzisz?

B

Ja zawsze chciałam mieszkac na przedmiesciach Krakowa (jestes z podkarpackiego)- prawie sie udało :D mieszkam 30km od centrum :D ale gina mam w Krakowie sprawdzonego swojego.

Cześć Dziewczyny, nowa jestem :) w 2018... 13 grudnia dowiedziałam się, ze mój maluszek obumarł :( był to 13 tydz. Wcześniejsze USG i Beta wskazywała ze będzie ok... niestety szpital, próba tabletkami, ale potrzebne było łyżeczkowanie...toksoplazmoza, podobno to wszystko spowodowała.. dzisiaj mam 44 dc, (cykle 34-38) piersi bolą, brzuch pobolewa, apetyt spaczony... wczoraj popołudniu test negatywny... jak myślicie, od razu lecieć na betę ? Czy test za 2 dni z rana powtórzyc ?

Witam Was dziewczyny.
Leżę w szpitalu i z nudów zaczęłam szukać tematów. Jestem w ciąży i termin właśnie będzie na styczeń. Termin ostatniej miesiączki 10 kwiecień ale cykle dłuższe. Jest pęcherzyk ale brak zarodka. Od dwóch tyg odkąd się dowiedziałam plamienia na brązowo/ kawa z mlekiem A dziś w szpitalu była czerwona krew. Bardzo się martwię. Lekarz powiedział że marne szanse. A jest jakaś druga plamka i jeden lekarz nie wiedział co to i stwierdzili że może krwiak. Sprzęt nie jest jakiś rewelacyjny i nie wiem czy pęcherzyk rośnie. Dopiero dziś zmierzyli i ma 13 mm. A beta w środę 7.5 tys. Może któraś z Was miała plamienia i się skończyły i jest ok ?
Hej. U mnie pomimo plamień i krwawień serduszko biło. Kontrolę mam po dwóch tygodniach.
Według OM, który tydzień ciąży? A według usg?
Dawaj znać co u Ciebie. Oby lekarz się mylił ✊
Cześć Dziewczyny, nowa jestem :) w 2018... 13 grudnia dowiedziałam się, ze mój maluszek obumarł :( był to 13 tydz. Wcześniejsze USG i Beta wskazywała ze będzie ok... niestety szpital, próba tabletkami, ale potrzebne było łyżeczkowanie...toksoplazmoza, podobno to wszystko spowodowała.. dzisiaj mam 44 dc, (cykle 34-38) piersi bolą, brzuch pobolewa, apetyt spaczony... wczoraj popołudniu test negatywny... jak myślicie, od razu lecieć na betę ? Czy test za 2 dni z rana powtórzyc ?
Hej, bardzo mi przykro z powodu straty 😔
Ja bym powtórzyła test za 2 dni z porannego moczu.

A do kogo chodzisz?
Andrzej Kałamacki. Pracuje w Narutowiczu. Polecam ;)
Na początek może powtórz test, tylko z rannego moczu dla pewności :)

Hej. U mnie pomimo plamień i krwawień serduszko biło. Kontrolę mam po dwóch tygodniach.
Według OM, który tydzień ciąży? A według usg?
Dawaj znać co u Ciebie. Oby lekarz się mylił ✊

Wg miesiączki to 7 dzień plus 1 a wg usg to nie wiem bo tutaj w szpitalu nie powiedzieli. Ale jak w poniedziałek byłam u lekarza prywatnie to mówił że jest tydzień różnicy czyli zaczyna się 6 tydzień.
Póki co krwawie nie ma. Cały czas takie brudzenie.
Też straciłam poprzednią ciążę w 14 tygodniu wg okresu. A wg miesiączki 17 tydzień był. Wtedy też były brudzenie na początku i może stąd ta panika.
Bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi. Leżąc sama na sali i nikt nie może przyjść to tak przykro. Czuje się jak w więzieniu. Życzę Wam miłego słonecznego dnia.

H
Ja mieszkam na Kazimierzu blisko placu żydowskiego😛chodzę do Sobiesława Kaszowicza w zasadzie byłam raz u niego wydaje się ok to jest lekarz z polecenia. Pracuje w klinice clinic care. A Ty do kogo chodzisz?
U kogo ja nie byłam :D. Prywatnie aktualnie do Szczudlika i na NFZ byłam raz u Kubaly chyba. Spoko gość i wszystkie badania na NFZ.
Ja zawsze chciałam mieszkac na przedmiesciach Krakowa (jestes z podkarpackiego)- prawie sie udało :D mieszkam 30km od centrum :D ale gina mam w Krakowie sprawdzonego swojego.
Ja jestem z pod Krakowa i chciałam w centrum. I w sumie mieszkam. Ale marzy nam się dom do 30min komunikacja od centrum. Oboje pracujemy w centrum miasta.
Pewnie powtórzyła bym test kolejnego dnia rano. A jak dalej brak @ to poszłabym na betę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry