anusiaanusia
Fanka BB :)
Powiem wam ze czytam grupe na fb ciąża Itd i dużo dziewczyn pisze że 12-14 tydzień już wiedziały jaka płeć. Kurczę mam nadzieję że na tych prenatalnych coś zobaczę hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko zależy jak dzidza się ułoży.Powiem wam ze czytam grupe na fb ciąża Itd i dużo dziewczyn pisze że 12-14 tydzień już wiedziały jaka płeć. Kurczę mam nadzieję że na tych prenatalnych coś zobaczę hehe
No ja miałam cyrk z córką. Rączkę trzymała na buzi i nie chciała pokazać noska 4 razy usg i na szpital skierowali i co 30 min próba sprawdzenia nosa az pokazała masakraWszystko zależy jak dzidza się ułoży.![]()
Zawzięta mała damaNo ja miałam cyrk z córką. Rączkę trzymała na buzi i nie chciała pokazać noska 4 razy usg i na szpital skierowali i co 30 min próba sprawdzenia nosa az pokazała masakra
Chyba 6+2, o ile dobrze liczę. Ostatnia miesiączka zaczęła się 26 kwietnia. Ale dzisiaj od rana jestem spokojniejsza bo w nocy mnie tak piersi bolały że żadna pozycja nie była wygodnaW którym tygodniu będziesz ba wizycie 9.06?
Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanieale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę
![]()
Witamyhej kochane, pozwolę sobie dołączyć do Was ☺ ja jestem aktualnie w 7 tygodniu (6+2), wizytę mam teraz w czwartek, już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że razem z partnerem będziemy mogli wejść do gabinetu, bardzo bym chciała żeby przy tym był.
Dla mnie ten tydzień był wyjęty z życia, miałam takie mdłości, że ledwo funkcjonowałam, a w piątek nawet do pracy nie poszłam. Mocno rozważam L4.
Tez tak mamDziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanieale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę
![]()