Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiJa czekam pod gabinetem. Stresik jest![]()
Tez tak mam... myślałam ze jak minie ten nieszczęsny 6 tydzień to się uspokoję... ale nie..nadal się boje a jestem już W 9 tydz. W środę pierwsza wizytaDziewczyny dziś mam bardzo ciężki dzień 5+6 właśnie w tym dniu straciłam pierwsza ciąże Rok temu
Latam co trochę do łazienki sprawdzić czy wszystko ok niech ten dzień się skonczy bo zwariuje a wizyta w sobotę
Trzymam kciuki!!!Ja czekam pod gabinetem. Stresik jest![]()
Postaraj sobie kochana znaleźć jakieś zajęcie, bo niestety stres w pierwszej ciąży to duży stres, a po poronieniu wzrasta tryliardkrotnie, więc musisz znaleźć jakiś sposób na uspokojenie emocji, może spacer?Dziewczyny dziś mam bardzo ciężki dzień 5+6 właśnie w tym dniu straciłam pierwsza ciąże Rok temu
Latam co trochę do łazienki sprawdzić czy wszystko ok niech ten dzień się skonczy bo zwariuje a wizyta w sobotę
Trzymamy kciuki!!Ja czekam pod gabinetem. Stresik jest![]()
Biedaku, bardzo współczuję tych wymiotów, lekkie mdłości są uciążliwe, a co dopiero takie torsje.... Aby do drugiego trymestru!!Dziewczyny, u mnie ciążowy roller coaster.
Od kilku dni mam wymioty i bóle podbrzusza. My w odwiedzinach u teściowej, zgłosiłam się na SOR z objawami odwodnienia a tam Pani doktor powiedziała, że mam jechać do Gdyni i tam iść do swojego lekarza prowadzącego.
Poszłam prywatnie bo się martwiłam czy wszystko ok. Dzidziuś rośnie i nawet mi na dzień dziecka pomachał malutką rączką ale mam skierowanie do szpitala na kroplówkę![]()
Ale muszę się pochwalić jaki już duży
Zobacz załącznik 1127465