Będzie wszystko dobrzeJa ide we wtorek na usg, gin powiedzial ze ma nadzieje ze lepiej bedzie wszystko widac juzi nie moge sie doczekac
i mam obawy i w ogole
tak chcialabym zeby wszystko bylo dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie wszystko dobrzeJa ide we wtorek na usg, gin powiedzial ze ma nadzieje ze lepiej bedzie wszystko widac juzi nie moge sie doczekac
i mam obawy i w ogole
tak chcialabym zeby wszystko bylo dobrze
Dziekuje ❤ Jestem cholernie optymistyczna osoba ale i tak sie bojeBędzie wszystko dobrzetrzeba pozytywnie myśleć. Ja poleciała dzisiaj na betę i o 12 odbiorę wyniki. W poszedniej ciąży biochemicznej miałam ledwo 55. Więc jak teraz będzie wysoka, to znak, że ciąża się ładnie rozwija. Ale nie będę powtarzać drugi raz, żeby się nie stresować przyrostem
Witamy wśród nasCześć dziewczyny
Ja również prawdopodobnie zostanę mamą po raz pierwszy w styczniu 2021
Pierwszy test pozytywny miałam 23.04 o 22:30był to mój 25 dc .(ostania miesiączka 29.03).
4 badania bhcg za mną, ostatni wynik 5 tys i wizyta u Pani ginekolog ,gdzie usłyszałam "bardzo ładna, zdrowa ciąża "![]()
Witamy wśród nasKtóry dzień cyklu miałaś taka betę?
A no to ja mam identyczne z cyklami, z tym że jak poronilam 4 kwietnia to owu mi się przesunął na 17 dc. Dzisiaj mam 34 dc i beta 1097W 36
Owulacje miałam 15dc (według testów owulacyjnych) cykle 28-31 dniowe![]()
A no to ja mam identyczne z cyklami, z tym że jak poronilam 4 kwietnia to owu mi się przesunął na 17 dc. Dzisiaj mam 34 dc i beta 1097
Bardzo mi przykroHej dziewczyny,
Dopiero się z Wami witałam, a niestety muszę się z Wami pożegnać.
Zanim zbadałam dziś rano betę, pojawiło się krwawienie. Poszłam do lekarza i na usg nie było już widocznej ciąży, a beta spadła już do 20...
Leżę w domu i mam nadzieję, że wszystko samo się oczyści. Mój lekarz twierdzi, że tak będzie i po weekendzie nie będzie już śladu po ciąży.
Wam życzę wszystkiego dobrego i zdrowych ciąż [emoji3590][emoji120] 3majcie się [emoji4]
Hej dziewczyny,
Dopiero się z Wami witałam, a niestety muszę się z Wami pożegnać.
Zanim zbadałam dziś rano betę, pojawiło się krwawienie. Poszłam do lekarza i na usg nie było już widocznej ciąży, a beta spadła już do 20...
Leżę w domu i mam nadzieję, że wszystko samo się oczyści. Mój lekarz twierdzi, że tak będzie i po weekendzie nie będzie już śladu po ciąży.
Wam życzę wszystkiego dobrego i zdrowych ciąż [emoji3590][emoji120] 3majcie się [emoji4]