Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przy ostatniej wizycie (drugiej) (był to 8t z om a 7t wg usg) tez miałam usg przez brzuch (generalnie tylko) i też widzieliśmy jak serduszko bije i małą fasolkęJuż usg przez brzuch ? Było wszystko ładnie widać.? W którym tyg już jesteś ?
Myślałam ze usg brzuszne można robić po 10tyg![]()
Dobrze pamiętam że ty masz ten sam czas ciąży co ja? Dziś 6+1? Jak tam się czujesz? Koedy wizyta?Jak wam fajnie że jesteście tak daleko.
Ja też dziś 6+1 :-)Dobrze pamiętam że ty masz ten sam czas ciąży co ja? Dziś 6+1? Jak tam się czujesz? Koedy wizyta?
A kiedy wizyta? Ja mam jutroJa też dziś 6+1 :-)
Ale super ! Ja jutro 9+0 i pierwsze USGDzisiaj 9+0 , tak było widać może nie jakoś w super jakości ale co trzeba czyli bijące serduszko i ruszająca się dzisiaj była widoczna![]()
Ja bym bez mrugnięcia okiem szła na l4. Ja też jestem zatrudniona w sklepie i gdybym pracowała czynnie poszlabym na zwolnię je z dniem pozytywnego testu. Najpierw na takie od zwykłego lekarza i na pierwszej wizycie od ginekologa ciążowe.a ja dziewczyny proszę Was o poradę. pracuje w sklepie, oprócz mnie są dwie dziewczyny. pracujemy po 8h na różne zmiany, otwarci jesteśmy od 9-21, pn-sb (praca w galerii). no i ja się coraz gorzej czuje, jest mi niedobrze, strasznie słabo, nie mam w ogóle siły pracować wstać z łóżka itd.
myślę nad L4, ale nie chce zostawiać ich samych, bo wiem że będą musiały pracować po 12h albo po 6h przez 6 dni w tygodniu. wiem, że powinnam patrzeć na siebie, ale nie chce robić sobie w nich wrogów, bo chciałabym wrócić do pracy jak tylko skończy się pierwszy trymestr, bo już wtedy powinno być lepiej. aktualnie jestem w 7 tygodniu (6+4), w czwartek mam wizytę u lekarza.
od dziewczyn słyszę czasem docinki, żebym dała znać jak będę chciała iść na zwolnienie, bo one pracować nie będą za mnie itd. ogólnie sytuacja trudna, a ja nie mam pojęcia co robić.
Miałam mieć dzisiaj pierwszą wizytę, ale lekarz czeka na wyniki testu na koronawirusa bo mieli jakieś zawirowania na oddziale w szpitalu :-( mówił żeby się nie martwić bo raczej nie miał kontaktu, ale to dla bezpieczeństwa... Także wizyta we czwartek albo w piątek, będę dopiero wiedzieć we środę wieczorem... Oczywiście jeśli test wyjdzie mu rzeczywiście negatywny.A kiedy wizyta? Ja mam jutro