Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super gratulacje! kiedy wizyta?Czołem dziewczyny! Mam 33 lata, syna 6.5 letniego i obecnie jestem w 5t2d. Ostatni wynik bety 157.3. Czekam na wizytę u lekarza![]()
Miłego dnia !![]()
Ja mam wizytę 19.06 i mi ginek kazał zrobić przed żeby na wizytę wyniki były też pierwsze w tej ciążyDziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?
Ja tak zrobiłam przed wizytą.Dziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?
Witam i gratulacjeCzołem dziewczyny! Mam 33 lata, syna 6.5 letniego i obecnie jestem w 5t2d. Ostatni wynik bety 157.3. Czekam na wizytę u lekarza
Miłego dnia !![]()
Myślę że nie ma to znaczenia. Ja robię zawsze tak by mi było wygodnie.Dziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?
Myślę że warto zrobić blisko terminu wizyty ze względu na np wyniki z moczu, jeśli wyszły by jakieś nieprawidłowości to będziesz miała aktualny wynik, sądzę że taki po tyg czy dwóch lekarz będzie kazał powtórzyćDziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?