Jeszcze się nie umawialam, bo kazał dzwonić w przyszłym tygodniu zapisać się. Ale planuje 19 maja wtedy będzie 6t+4Kiedy wizyta?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze się nie umawialam, bo kazał dzwonić w przyszłym tygodniu zapisać się. Ale planuje 19 maja wtedy będzie 6t+4Kiedy wizyta?![]()
Hahaha. Nabrzmiale i obolale strasznie
A jak u was z piersiami?
Ja to mam takie dwa arbuzy , i tak mialam duży ciężko biustale teraz to mogłabym zabić z cyca. I te piękne żyły niczym reklama światłowód Orange
![]()
cały czas je czuje, najgorzej wieczorem po ściągnięciu biustonosza...
Raz obudził mnie w nocy ból sutka... nigdy nie sądziłam że tak się w ogóle może zdarzyć![]()
Dokładnie, po ściągnięciu biustonosza taki bólcały czas je czuje, najgorzej wieczorem po ściągnięciu biustonosza...
Raz obudził mnie w nocy ból sutka... nigdy nie sądziłam że tak się w ogóle może zdarzyć![]()
HeA jak u was z piersiami?
Ja to mam takie dwa arbuzy , i tak mialam duży ciężko biustale teraz to mogłabym zabić z cyca. I te piękne żyły niczym reklama światłowód Orange
![]()
Mnie też brzuch nie bardzo boli, może jeszcze za wcześnie, w pierwszej ciąży od pierwszych dni bolał strasznie, pamiętam , że nawet jakieś zastrzyki dostawałam na ten ból.Heja mam już jakby większe piersi (może o pół rozmiaru) , stanik trochę uwiera. I na każdej duża żyła widoczna. Ale nic, a nic nie bola.
Brzuch też nie boli.
Tak czytałam, że większość dziewczyn ma te legendarne bóle podbrzusza. A'la na okres. Ja nie mam nic takiego. Ani jednego piknięcia. Wy też macie ból jajnikow/brzucha?![]()
To dobrze. Może faktycznie za wcześnieMnie też brzuch nie bardzo boli, może jeszcze za wcześnie, w pierwszej ciąży od pierwszych dni bolał strasznie, pamiętam , że nawet jakieś zastrzyki dostawałam na ten ból.
Heja mam już jakby większe piersi (może o pół rozmiaru) , stanik trochę uwiera. I na każdej duża żyła widoczna. Ale nic, a nic nie bola.
Brzuch też nie boli.
Tak czytałam, że większość dziewczyn ma te legendarne bóle podbrzusza. A'la na okres. Ja nie mam nic takiego. Ani jednego piknięcia. Wy też macie ból jajnikow/brzucha?![]()