Beczulinda
Fanka BB :)
No to dobrze, że idziesz. Będziesz pod stałą opieką. Polezysz, a oni będą trzymać rękę na pulsie. Krwiaki często się wchłaniają :*Do torbieli doszedł krwiak na 3 cm, idę do szpitala dziś.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to dobrze, że idziesz. Będziesz pod stałą opieką. Polezysz, a oni będą trzymać rękę na pulsie. Krwiaki często się wchłaniają :*Do torbieli doszedł krwiak na 3 cm, idę do szpitala dziś.
No w sumie to o to chodzi, jeszcze markery do torbieli będą powtarzać. W sumie cieszę się, że przyspieszyłam wizyte. Będę dawać znać.No to dobrze, że idziesz. Będziesz pod stałą opieką. Polezysz, a oni będą trzymać rękę na pulsie. Krwiaki często się wchłaniają :*
Trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze, musi!No w sumie to o to chodzi, jeszcze markery do torbieli będą powtarzać. W sumie cieszę się, że przyspieszyłam wizyte. Będę dawać znać.
Trzymam kciuki!❤ koniecznie dawaj znać co tam u Was i jak się czujecie! Ja wierzę ze wszystko się unormujeNo w sumie to o to chodzi, jeszcze markery do torbieli będą powtarzać. W sumie cieszę się, że przyspieszyłam wizyte. Będę dawać znać.
Gratulacje i witamy!Cześć. Czytam Was od pierwszej strony, a teraz nieśmiało dołączam. Jestem po usg, 7w2d, termin na 18.01. Dziś na badaniu była czynność serca.
Mam 32 l i jedno dziecko - córkę ponad 5-letnią.
Boję się, czy wszystko będzie ok. Na razie nikomu nie mówimy. Obecnie pracuję zdalnie i mam zamiar tak ciągnąć jak najdłużej.
W pierwszej ciąży która od 5 tyg była zagrożona plamienie i lekarz mi powiedział że 50/50 zalecenie leżenie duphaston a w 15 tyg okazało się że krwiak na łożysku dostałam krwawienia silnego pojechałam do szpitala okazało się krew poszła z krwiaka i już było ok ale oszczędny tryb życia. Później po porodzie na łożysku lekarz mi mówił że jest ślad po krwiaku. Także będzie dobrze bądź dobrej myśliDo torbieli doszedł krwiak na 3 cm, idę do szpitala dziś.
No i widzisz! Super, cudowne wieści ❤❤❤hej już poweszłam 15 po niestety..tak na szybko tylko, fasolka mniejsza o 4 dni na USG, wychodzi 6tc+2. bije serduszko widziałam i słyszałam
![]()