marmolada90
Fanka BB :)
A czy lekarz podał jakie tetno miał Twoj maluszek?hej już poweszłam 15 po niestety..tak na szybko tylko, fasolka mniejsza o 4 dni na USG, wychodzi 6tc+2. bije serduszko widziałam i słyszałam ❤
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy lekarz podał jakie tetno miał Twoj maluszek?hej już poweszłam 15 po niestety..tak na szybko tylko, fasolka mniejsza o 4 dni na USG, wychodzi 6tc+2. bije serduszko widziałam i słyszałam ❤
![]()
Gratulacje ! To teraz możesz spokojnie odetchnąć na kilka dni i się uspokoić ❤hej już poweszłam 15 po niestety..tak na szybko tylko, fasolka mniejsza o 4 dni na USG, wychodzi 6tc+2. bije serduszko widziałam i słyszałam
![]()
Przeciwwymiotny to jest McDonald [emoji87][emoji23]
Może w niedzielę wyciągnę męża.Chciałam zamówić dzieciom książeczkę i oglądam, oglądam, patrzę a w koszyku zamówienie za 290 [emoji28][emoji28][emoji28] zawsze mam problem z tymi książkami!
Mi w pierwszej ciąży też mąż mówił, że zabroni mi wchodzić na forum, bo też bardzo przeżywała każda stratę. Ale wierzcie ni, potem zrobi się spokojniej, a super tak razem wszystko doświadczać. Ciąża jak ciąża, ale jak dzieci są na świecie. Jakoś tak łatwiejna październikach 2017 największy ruch był w nocy jak godzinami karmiłyśmy dzieci
Dlatego mam nadzieję, że nie wypadną z obiegu mimo, że czasem kilka dni mnie nie ma. Na majówkach 2019 nie dałam rady u czasem brakuje mi zapytania o coś kogoś, kto ma dziecko w podobnym wieku.
To fajnie ze masz lepsza opiekę. Ja mimo poronienia w zeszłym roku ta ciąże traktują jakby to była pierwszaJa już miałam pierwsze usg z powodu ostatniej ciąży. Chcieli mnie zobaczyć jak naj szybciej i jak narazie wszystko jest perfect. Już tą rozmowę miałam trwa 1.5h
.Badania krwi będę miała robione w 12 tyg jak będę miała usg prenatalne czyli 26.06 wcześniej nie chca mnie narażać na częste wizyty w szpitalu.
Witamy witamyCześć. Czytam Was od pierwszej strony, a teraz nieśmiało dołączam. Jestem po usg, 7w2d, termin na 18.01. Dziś na badaniu była czynność serca.
Mam 32 l i jedno dziecko - córkę ponad 5-letnią.
Boję się, czy wszystko będzie ok. Na razie nikomu nie mówimy. Obecnie pracuję zdalnie i mam zamiar tak ciągnąć jak najdłużej.
Bądź dobrej myśli kochana, krwiaki w większości się wchłaniają, dbaj o siebie a my będziemy trzymać kciuki z całych siłDo torbieli doszedł krwiak na 3 cm, idę do szpitala dziś.
Superhej już poweszłam 15 po niestety..tak na szybko tylko, fasolka mniejsza o 4 dni na USG, wychodzi 6tc+2. bije serduszko widziałam i słyszałam ❤
![]()
Mixme92, ja dziś wyszłam ze szpitala, byłam tam tydzień z powodu 4 cm krwiaka. Jestem 8tc + 3 dni. Jeżeli chciałabyś pogadać to daj znać. Ostrzegam, że mogą być plamienia ale nie można reagować paniką, niestety ale musimy podchodzić do tego maksymalnie spokojnie i obserwować swój organizm.No w sumie to o to chodzi, jeszcze markery do torbieli będą powtarzać. W sumie cieszę się, że przyspieszyłam wizyte. Będę dawać znać.