Angelika22
Fanka BB :)
Wczoraj schowalam szczotkę do włosów do lodówki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie niestety nieostatnio miałam taka ochotę i narzeczony mi przywiózł ledwie skończyłam jeść i już biegłam do łazienki
chyba długo nie będę miała ochoty
![]()
mnie odrzuciło praktycznie na słodyczeMnie ostatnio całkowicie odrzuciło od fast foodów, na samą myśl mi niedobrze, także narazie nie sprawdzę jakie ma działanie![]()
Ja właśnie przed ciążą ciągle miałam ochotę na fast foody, oczywiście nie jadłam często bo bym się nie uniosłamnie odrzuciło praktycznie na słodyczeprzed ciążą mogłam jeść tonami, a teraz może 1/2 w tygodniu kawałek czekolady.
Mnie odrzuciło od wszystkiego dosłownie mam tygodniowo jedna rzecz, która mogę przełknąć... I pòźniej zmiana ..Mnie ostatnio całkowicie odrzuciło od fast foodów, na samą myśl mi niedobrze, także narazie nie sprawdzę jakie ma działanie![]()
oj tak, ja kawy nie pije już od 3 tygodniMnie też od wszystkiego odrzuciło kawy też nie mogę pić, jedynie jabłka jako tako mi smakują![]()
A wielkość wg usg?Wczoraj byłam na wizycie, nic nowego się nie dowiedziałam..Dziewczyny według apki jestem w 7+0 i czy to możliwe, że nie ma jeszcze serduszka? Były za to 2 pecherzyki, możliwe, że jeden się wchłonie. Dziewczyny, co z tym sercem? Martwić się czy nie?![]()
niektórzy mają wcześniej, niektórzy później ☺ może też lekarz nie ma dobrego sprzętu, żeby zobaczyć. kiedy masz wizytę?Wczoraj byłam na wizycie, nic nowego się nie dowiedziałam..Dziewczyny według apki jestem w 7+0 i czy to możliwe, że nie ma jeszcze serduszka? Były za to 2 pecherzyki, możliwe, że jeden się wchłonie. Dziewczyny, co z tym sercem? Martwić się czy nie?![]()