reklama

Styczniówki 2021

Odebrałam wyniki , beta 2735 i niestety TSH powyżej 4 , spróbuję jutro umówić się do lekarza , bo koniecznie muszę zbić to TSH, ale myślicie czy przy tej becie będzie już coś na USG widać? Załamana jestem tym wynikiem TSH😭
Oj spróbuj zbić, ale nie załamuj się. Tsh podobno szybko reaguje na leki 😉
Przy takiej becie powinno być widać pęcherzyk i chyba tyle 😉

reklama
Ja dziś mam teleporade wieczorem . Mdli mnie okropnie zaraz się porzygam a dopiero 5+1 , czy tylko ja mam takie problemy z Mdłościami ? W pierwszej ciąży aż w szpitalu mnie odratowali . Bo bym już się nie podniósła z łóżka . Jestem bardzo ciekawa co tam u maleństwa , miałam wczesnie test pozytywny może już jest zarodek ? Obym miała wizytę w czwartek :)

Odebrałam wyniki , beta 2735 i niestety TSH powyżej 4 , spróbuję jutro umówić się do lekarza , bo koniecznie muszę zbić to TSH, ale myślicie czy przy tej becie będzie już coś na USG widać? Załamana jestem tym wynikiem TSH😭
Ja właśnie przez to zajść nie mogłam. Pierwszy raz jak zbadalam tarczyce, to miałam TSH 46. Rekordzista chyba. Endokrynolog unormowal mi do poziomu 1,13 w ciągu 8 msc. Teraz też już mi skoczylo do 2,11. Nie martw się, da letrox I będzie dobrze:) Byle szybko wizyta

A Ty masz w końcu termin na grudzień czy styczeń? [emoji85]
Ja dziś mam teleporade wieczorem . Mdli mnie okropnie zaraz się porzygam a dopiero 5+1 , czy tylko ja mam takie problemy z Mdłościami ? W pierwszej ciąży aż w szpitalu mnie odratowali . Bo bym już się nie podniósła z łóżka . Jestem bardzo ciekawa co tam u maleństwa , miałam wczesnie test pozytywny może już jest zarodek ? Obym miała wizytę w czwartek :)

U mnie są jakieś niewielkie mdłości także nie jest źle. Za to dziś po obiedzie tak wyssało ze mnie energię, że musiałam iść na drzemkę. Nie mogłam sobie dać z tym rady. Niedługo też idę spać, bo ledwo siedzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry