Ja też.... A boję się że jak coś pójdzie nie po mysli, to mnie zwolniaNo ja mam ciezka prace![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też.... A boję się że jak coś pójdzie nie po mysli, to mnie zwolniaNo ja mam ciezka prace![]()
Aaa ja sie nie bojeJa też.... A boję się że jak coś pójdzie nie po mysli, to mnie zwolnia
Boję się tak szybko iść. Myślę po 12 tyg
Nie jest ciężka pod względem fizycznym, ale psychicznym. Dużo stresu i nerwów przez plany sprzedażowe. Zwłaszcza w obecnej sytuacji wirusowe, gdzie o to ciężko, a korporacja tego nie rozumieA czemu w ogóle chcesz iść na l4? Masz ciężką pracę?
Gratulacje ❤Hej dziewczynyMój termin to 6 stycznia 2021
Jestem już po pierwszej wizycie, ale na razie ze względu na wczesną ciążę widać tylko pęcherzyk. W piatek robiłam badania i o dziwo trochę się zmartwiłam, ponieważ w marcu robiłam badania na tarczyce i wyszły w porządku, a teraz się okazuje, że mam podwyższone o 0,35. Niby bardzo malutko, ale jednak.
Kazda ciaza jest innaJa idę na l4 od 8 tygodnia. Teraz jestem na urlopie.
Chce szybko iść na l4 bo pracuje w szpitalu i już mam dużo steru bo niestety załapałam się na zdjęcie rtg bez fartucha ochronnego. Dzisiaj powtarzam betę hcg. Mam nadzieje, ze przyrost będzie odpowiedni i już będę mogła spać spokojnie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od początku ciąży teraz nie mam objawów.