Beczulinda
Fanka BB :)
Oj, no tak. Z roztargnienia zapomniałam napisać. Z om 7+5, a z usg 7+3. Wrzuciłam zdjęcie na tę grupę, gdzie wróżą płeć na podstawie jakiś tam teorii i czekam na komentarzeSuper gratulacje [emoji3590] który to tydzień?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj, no tak. Z roztargnienia zapomniałam napisać. Z om 7+5, a z usg 7+3. Wrzuciłam zdjęcie na tę grupę, gdzie wróżą płeć na podstawie jakiś tam teorii i czekam na komentarzeSuper gratulacje [emoji3590] który to tydzień?
Ja dziś też się czuje mega słabo. Zjadłam tosta na śniadanie i pączka potem. Ale jak wstaje to czuję że muszę się zaraz położyć... Obiecalam, że dziś trochę ogarnę mieszkanie zanim mąż wróci z pracy (cały weekend on mnie że wszystkiego wyręczał), ale nie mam siły wstać z kanapyPiję dużo wody... Zjadłam właśnie zupę, może będzie coś lepiej. W sumie to dobrze śpię ale dzisiaj musiałam wstać wcześnie bo mąż przed pracą musiał zawieźć auto do mechanika i musieliśmy się z synkiem też zebrać, żeby do mechanika jechać na dwa auta, mąż nas odwiózł do domu i pojechał do pracy... Może faktycznie z niewyspania ( wczoraj byłam wyspana, też byłam słaba ale dziś jest gorzej) no i pogoda dzisiaj koszmarna, od rana pada... Najchętniej to bym właśnie poszła sobie spać, ale nie ma jakchyba namówię syna popołudniu na drzemkę
chociaż nie lubię jak śpi w dzień bo idzie bardzo późno wieczorem spać, ale trudno
![]()
Ja dziś też się czuje mega słabo. Zjadłam tosta na śniadanie i pączka potem. Ale jak wstaje to czuję że muszę się zaraz położyć... Obiecalam, że dziś trochę ogarnę mieszkanie zanim mąż wróci z pracy (cały weekend on mnie że wszystkiego wyręczał), ale nie mam siły wstać z kanapyjeszcze kot na mnie leży..
![]()
Jak trzymam telefon pionowo, to nie widac, ale poziomo juz takWstawiłam Suwaczek sprawdzam czy widać
jeżeli wymiotujesz więcej niż 5-7 razy dziennie to ja udałabym się do innego lekarza. ja w pierwszej ciąży dostałam torecan dopiero jak prawie zemdlalam w rękach ginekologa. Wcześniej mi nie wierzył jak mówiłam że nie mam już na nic siły. Teraz bez najmniejszego problemu. nie wiem dlaczego lekarze uznają że skoro to 1 trymestr to można całe dnie wymiotować nic nie jeść, nie pić i czuć się całymi tygodniami fatalnie.W szpitalu mi podawali w 13 tyg w pierwszej ciąży a teraz nie chciał mi przepisaćbo powiedział że to pierwszy trymestr.
Świetna wiadomośćSerduszko pika, dzidzia 1.5cm, krwiaczek wchłoniety idziemy do domku![]()
Tylko jak to na tym forum tu zrobić hmmmm?
Na suwaczki.pl robicie sobie suwaczek, kopiujcie link dedykowany dla babyboom i wklejanie w sygnaturach w swoim profilu. Mogę zrobić screeny jak ktoś będzie potrzebowałPrzejrzałam trochę opcje i chyba nie da sięale może któres bardziej doświadczone dziewczyny będą widzieć, ja od niedawna korzystam z tego forum