agusia771a
Aktywna w BB
Mi tez dał dupka zapobiegawczo a nic sie nie dzieje. Nie zaszkodzi a pomóc możeWysylam mojego szkraba
Dzis gin przepisala mi duphaston w sumie to sama nie wiem dlaczego moze przez te nasilajace sie bole brzucha![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez dał dupka zapobiegawczo a nic sie nie dzieje. Nie zaszkodzi a pomóc możeWysylam mojego szkraba
Dzis gin przepisala mi duphaston w sumie to sama nie wiem dlaczego moze przez te nasilajace sie bole brzucha![]()
Ja jestem 10tyd4d.Która jest 10/11 tydzień?
JaKtóra jest 10/11 tydzień?
Ja, 10+5, czy ktos ma starsza ciążę ode mnie czy przoduje?Która jest 10/11 tydzień?
Ja już długo nie mam żadnych bólów brzucha, cale szczęścieDziewczynki 9-10 tydzień, mam pytanieczy na tym etapie odczuwacie jeszcze bóle podbrzusza czy już się uspokoiły?
![]()
Nie każdy lekarz prowadzący wykonuje takie badania. Mój lekarz przy poprzedniej ciąży nie robił takich badań i w ogóle nic mi o nich nie powiedział. Sama się musiałam zainteresować i umówić. Takie badania wykonuje się w większości przypadków prywatnie. No i taka wizyta jest droższa od takiej zwykłej.DIewczyny, a czy badania prenatalne to się wykonuje gdzie indziej niż u lekarza prowadzącego? Pytam, bo ja w sumie mam się zjawić za 3 tyg, co będzie dawało ok 11t3d czyli juz się łapie jak na prenatalne, ale nikt tego tak nie nazwał do mnie [emoji4] i teraz pytanie - czy pójdę i po prostu ta wizyta będzie miała jakiś inny przebieg czy będę musiała wtedy umawiać się jakoś dodatkowo gdzie indziej? Może głupie pytanie, ale serio nie jestem przekonana, chociaż wydaje mi się, że to pierwsze [emoji4]
Przede wszystkim padanie prenatalne powinien wykonac lekarz majacy certyfikat fmf. Tam na stronie nizej mozna sprawdzic aktualna liste lekarzy z tym certyfikatem w Polsce. Badanie trwa dłużej, bo lekarz sprawdza wszystkie narządy. Ja w poprzedniej ciazy na tym pierwszym prenatalnym spedzilam chyba 1,5 godziny w gabinecie, bo mlody nie chciał współpracować- spalDIewczyny, a czy badania prenatalne to się wykonuje gdzie indziej niż u lekarza prowadzącego? Pytam, bo ja w sumie mam się zjawić za 3 tyg, co będzie dawało ok 11t3d czyli juz się łapie jak na prenatalne, ale nikt tego tak nie nazwał do mnie [emoji4] i teraz pytanie - czy pójdę i po prostu ta wizyta będzie miała jakiś inny przebieg czy będę musiała wtedy umawiać się jakoś dodatkowo gdzie indziej? Może głupie pytanie, ale serio nie jestem przekonana, chociaż wydaje mi się, że to pierwsze [emoji4]