Czarnanoc
Fanka BB :)
o której wizyta ? będziemy trzymać kciukiA ja dziś zadzwoniłam do lekarza. Cały czas plamienia się utrzymują A w nocy też krew była. Idę wieczorem na wizytę. Boję się najgorszego, złapało mnie złe przeczucie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o której wizyta ? będziemy trzymać kciukiA ja dziś zadzwoniłam do lekarza. Cały czas plamienia się utrzymują A w nocy też krew była. Idę wieczorem na wizytę. Boję się najgorszego, złapało mnie złe przeczucie.
A ja dziś zadzwoniłam do lekarza. Cały czas plamienia się utrzymują A w nocy też krew była. Idę wieczorem na wizytę. Boję się najgorszego, złapało mnie złe przeczucie.
Zlosliwe baby,ktore zazdroszcza ciazy...znam to.Na l4 i nie dyskutowac z nimi,one specjalnie stresuja.ja ledwo żyje. mam 37.2 temperaturę, lekarz powiedział, żebym nie brała nawet paracetamolu, tylko w ostateczności. czytałam że gorączka u kobiet w ciąży zaczyna się od 37.6 tylko ja od początku ciąży nie miałam podwyższonej temperatury. oczywiście dziewczyny w pracy, właściwie jedna, ma wielki problem, bo ona w weekend nie przyjdzie jak się rozchoruje bardziej, no po prostu mam taki cyrk w robocie, że hej.
Ja będę miała 12+3 tak mnie zapisali jak się rejestrowałam telef pytali o datę ostatniej miesiączki i oni taki termin wyznaczyli więc myślę że tak jest dobrze.Jak już zaczęłyście temat badań prenatalnych to powiedzcie w którym tygodniu idziecie?
Ja będę 12+2 i się zastanawiam czy nie lepiej jest iść troszeczkę później?
Nie patrz na pracę idź na l4 a koleżanki niech sobie pogadają a ty odpoczywajja ledwo żyje. mam 37.2 temperaturę, lekarz powiedział, żebym nie brała nawet paracetamolu, tylko w ostateczności. czytałam że gorączka u kobiet w ciąży zaczyna się od 37.6 tylko ja od początku ciąży nie miałam podwyższonej temperatury. oczywiście dziewczyny w pracy, właściwie jedna, ma wielki problem, bo ona w weekend nie przyjdzie jak się rozchoruje bardziej, no po prostu mam taki cyrk w robocie, że hej.
Całe 3 osoby + 2 kotyTo ile Was mieszka rszem?