Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę pregnę plus, ona zawiera kwas foliowy więc dodatkowo kwasu foliowego już nie biorę :-)Dziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
biorę komplet witaminy dla ciężarnych i nie biorę ekstra kwasu foliowegoDziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
Ja tez biore Femibion 1 i dodatkowo gin kazala brac wit D. Ale kwasu foliowego juz dodatkowo nie bo w tym jest taka dawka ile powinno sie zazywac.Dziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
Ja biorę tylko kwas foliowy i witaminę D3Dziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
Ja biorę na razie tylko kwas foliowy, od dzisiaj zaczynam witaminki bo już mają w sobie kwas.Dziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?