Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w tej ciąży nie wiem czy cokolwiek będę stosować poza zwykłym nawilżaniem... W pierwszej stosowałam i nic to nie dało, rozstępy wyszły jakieś 2 tygodnie przed porodem....myslalyscie już o zaczęciu używania balsamów/kremów na rozstępy? zastanawiam się kiedy zacząć.
Ja też na Śląsku, no to jeśli faktycznie tak będzie to mąż będzie bardzo niezadowolonyTam gdzie ja idę do końca lipca wizyta bez osób towarzyszących, a co dalej nie wiadomo. Ale ja robię prenatalne na Śląsku![]()
Czytałam już podobne sytuacje na forum grudniówek i chyba Listopadowych mam (tak, jestem na tyle głupia że czytałam te fora od początku żeby wiedzieć ile dziewczyn miało jakieś niepokojące objawyCześć kochane mam problem i bardzo się tym stresuje, zacznę od tego że mam nieregularne cykle i chodziłam na monitoring cyklu... Pierwsze usg miałam wg USG w 4+4 tyg i był widoczny sam pęcherzyk ciążowy 6,6 mm 2 tyg później czyli wczoraj byłam znów na usg i wg USG 6+1 tyg i również był sam pęcherzyk ciążowy 18 mm, lekarz powiedział że może być to puste jajo płodowe i dostałam skierowanie do szpitala na poronienie bądź też mogę sama poronic... Nie wiem co mam o tym myśleć czy któras miała podobnie? Może ciąża jest na wczesnym etapie i trzeba poczekać...![]()
Mi lekarz mówił że po 12 tyg zacząć, proponował mi zwykła oliwke dla dzieci i bio Oil, mówił że te specyfiki dedykowane na rozstępy i tak mało co dają a są strasznie drogie, ujął to tak - jak rozstępy maja być i tak będą bez względu na to jak drogi środek się nie użyjemyslalyscie już o zaczęciu używania balsamów/kremów na rozstępy? zastanawiam się kiedy zacząć.
Ja bym jeszcze poczekała. U mnie serduszko widac było dopiero 6t+5d. Robiłaś bete?Cześć kochane mam problem i bardzo się tym stresuje, zacznę od tego że mam nieregularne cykle i chodziłam na monitoring cyklu... Pierwsze usg miałam wg USG w 4+4 tyg i był widoczny sam pęcherzyk ciążowy 6,6 mm 2 tyg później czyli wczoraj byłam znów na usg i wg USG 6+1 tyg i również był sam pęcherzyk ciążowy 18 mm, lekarz powiedział że może być to puste jajo płodowe i dostałam skierowanie do szpitala na poronienie bądź też mogę sama poronic... Nie wiem co mam o tym myśleć czy któras miała podobnie? Może ciąża jest na wczesnym etapie i trzeba poczekać...![]()