Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie dziś wysypalo też na twarzycała twarz mam wysypaną
Co do grupy jestem jak najbardziej za !
Cześć! Powodzenia na jutrzejszej wizycie Asiu, trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło.Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej stronymam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać
To witamy i czekamy na dobre wieści jutro.Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej stronymam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać