Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też jestem grubszaJa mam tak samo, też kilogramy w dół spowodowane mdłościami. Tylko że w moim przypadku ginekolog chce do końca ciąży utrzymać spadek bo niestety mam wiele nad programowych kilogramów![]()
No właśnie zaczynam zastanawiać się nad tym żeby iść na konsultacje do dietetyka. Tylko że ja mam z czego chudnąć, waga 100+To tak można?? korzystasz z pomocy dietetyka w takim wypadku ? ja waze 62 kg przy wzroście 169 więc u mnie pewnie nie ma takiej opcji. Pytam z czystej ciekawości![]()
Ja jeszcze nie miałam i też dla mnie to jest czarna magia jak przez tłuszcz da się to sprawdzić. Na razie miałam trzy badania zawsze przezpochwowo.Też jestem grubszai zastanawiam się jak wyjdzie USG przez brzuch .
Bravo tyHa! W końcu ogarnęłam jak cytować wiadomości z kilku stronpękam z dumy
![]()

Ja tak samo . Który masz już tydzień ? Ja mam wizytę 29 i to już będzie 13 tydzień OM . Więc myślę że zrobi przez brzuch.Ja jeszcze nie miałam i też dla mnie to jest czarna magia jak przez tłuszcz da się to sprawdzić. Na razie miałam trzy badania zawsze przezpochwowo.
Jakie ładneLaski obiecałam haul zakupowy więc robię! Ogólnie rozmiary różne bo od 56 do 68 ale szkoda było nie zabrać w takiej cenie ... były promki od 30% do 70%. No i póki co staram się kupować uniwersalne chociaż są bardziej chłopięce na pierwszy rzut oka, ale wolę ubrać dziewczynkę w takie niż chłopca w falbanki różowe w serduszka chociaż nie jestem za stygmatyzowaniem dzieci to jednak rozsądekmi tak podpowiada. Mogę tylko jedno zdjęcie dodać bo piszą, że za duzy rozmiar plików.. kupiłam jeszcze album ciąży i jestem w nim zakochana!!Zobacz załącznik 1135644
Tak, 94,PiąteczkaJesteś rocznik 94? Jeśli tak to piona 🖐☺ ja jestem dopiero 7+5, ale u mnie z tymi dolegliwościami jest podobnie. Więc nie masz się czym przejmować chyba, musimy się cieszyć że nasze dzidzie nas oszczędzają ☺ mnie nawet nie odrzuciło od żadnych potrawjem to na co mam w danej chwili ochotę
z bólami i kłuciem też mam podobnie
Wszystkiego najpiękniejszego! Dużo zdrówka przede wszystkim i szczęśliwego rozwiązania ❤❤❤
Ja dzisiaj byłam na badaniach, w laboratorium kolejka na godzinę stania. Po badaniach zażyłam Letrox i czekam aż w końcu będę mogła coś zjeść
Ja biorę Letrox, ale na dzisiejsze badanie TSH, ft3, ft4 i anty TPO szłam zupełnie na czczo i nie zażywałam rano tabletki. Dopiero po badaniu. A na co dzień zdarza mi się że przebudzę się koło 6 rano, zażyję tabletkę i idę jeszcze spać do około 10-11
A TSH miałam na poziomie 3.39 Zobaczymy co wyjdzie z dzisiejszych badań. W poniedziałek idę do endokrynologa
Pięknie to napisałaświdziałam Twoje wczorajsze łupy, wszystko jest przecudowne i przesłodkie ❤ ja się boję że jak już będę na etapie 10 tygodnia (wtedy mam wizytę) to też przepadnę w tych wszystkich ubrankach
![]()