Kocia90
Fanka BB :)
Moja 13 lat i 9 lat to pytają nas ciągle czy muszą naprawdę podanie napisać o tego brata albo siostrę. Ale jeszcze nic nie wiedzą żeby się nie rozczarowały gdyby coś poszło nie takJa się martwię jak zareaguje moja 14 latka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja 13 lat i 9 lat to pytają nas ciągle czy muszą naprawdę podanie napisać o tego brata albo siostrę. Ale jeszcze nic nie wiedzą żeby się nie rozczarowały gdyby coś poszło nie takJa się martwię jak zareaguje moja 14 latka![]()
Hyhy dobreMoja 13 lat i 9 lat to pytają nas ciągle czy muszą naprawdę podanie napisać o tego brata albo siostrę. Ale jeszcze nic nie wiedzą żeby się nie rozczarowały gdyby coś poszło nie tak![]()
Super taka opiekunkaHyhy dobremoja prawie dwulatka jeszcze nie jarzy, a 16-stka sie ucieszyla
i teraz mi wszystkiego zabrania
![]()
Właśnie muszę, ale poczekam do wizyty. Mam niedoczynność tarczycy i mięśniaka więc w pierwszej ciąży bywało różnie...Powoli go przygotowuj![]()
Tzn ja bym powiedziała(jak nie bylabym pewna reakcji) jak uslyszalabym serduszkoWłaśnie muszę, ale poczekam do wizyty. Mam niedoczynność tarczycy i mięśniaka więc w pierwszej ciąży bywało różnie...
Taaaaa szczegolnie jak chce chipsy .. zostaw tego co nie wolno grrrrrrrSuper taka opiekunkaMy dwa lata starań i nic więc już nie było nawet nadziei. A tu taka niespodzianka
![]()