Angelika22
Fanka BB :)
Kasia Kar widziałam ankietę ale nie wiem co jest napisane tzn które okienko to ze jestem za grupa prywatna 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O boże.... Współczuję ja panikara bym zwariowałaJa się załamie...
W poniedziałek byliśmy na grillu cały dzień. Dzisiaj moja przyjaciółka pisze mi, że jej bratu, który z nami był potwierdzili pozytywny wynik na koronawirusa.
Na szczęście nie spędzałam z nim prawie wcale czasu, no ale teraz różne rzeczy chodzą mi po głowie...
Nie martw się na zapas na pewno się nie zaraziszJa się załamie...
W poniedziałek byliśmy na grillu cały dzień. Dzisiaj moja przyjaciółka pisze mi, że jej bratu, który z nami był potwierdzili pozytywny wynik na koronawirusa.
Na szczęście nie spędzałam z nim prawie wcale czasu, no ale teraz różne rzeczy chodzą mi po głowie...
Niektóre męczą się nawet do 20 tc z mdłościamiDokładnie mój ginek pytał ostatnio czy dalej mnie męczy że większość kobiet ok 8 tyg już ma spokój z mdłościami a że mi Współczuję że mnie tak długo trzyma.
No w pierwszy momencie myślałam, że pojadę tam i go uduszę...O boże.... Współczuję ja panikara bym zwariowała
Ja robię w Tychach w Sonomedico. W pierwszej ciąży też tam robiłam :-)HelloWiem że temat badań prenatalnych jest już za nami, ale ze wcześniej się w niego nie wgłębiałam bo czekałam aż gin potwierdzi że jest okej to muszę się upewnić jeszcze raz , robimy je między 10-13 TC ?? I drugie pytanie do dziewczyn które są ze Śląska a wiem że jest ich tutaj dość trochę
macie konkretnie upatrzone jakieś miejsce gdzie je można zrobić ?? Katowice, Gliwice, Zabrze?? Czy obojętnie gdzie je zrobić .
Ja właśnie jutro idę i mam tyle badań zleconych ze masakra ogólnie lekarz zleca bynajmniej u mnie żeby wpisać ale mówią że i tak nawet jeśli by była dodatnia cytomegalia to nic z tym nie zrobią ja się strasznie stresuje robiłam cytomegalie 2 tyg przed zajściem w ciążę wtedy nie miałam ja w ogóle nie miałam cytomegalii i toxo miałam różyczkę ospe i rumien zakaznyDziewczyny, potem Was nadrobię bo to moja ulubiona rozrywka ostatnio czytać zaległości z forum ☺a byliśmy wczoraj u znajomych pod Częstochową i nie miałam jak zerkać co tam piszecie ☺ mam pytanie, czy każdej z Was lekarz zlecił badanie na przeciwciała cytomegalii? Ja ani od ginekologa z NFZ nie dostałam, ani od swojego prywatnego a wiem ze od czasu do czasu przewija się ta nazwa na forum
![]()
Dziękuję ❤ muszę sobie zapisaćJa robię w Tychach w Sonomedico. W pierwszej ciąży też tam robiłam :-)