Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W ogole sie nie martw.Na pewno kogos znajdziesz.Przeciez dla nich to kasa,a nie łaska.Bardzo Ci dziękuję.. sprawdziłam na liście i okazało się, że mojego lekarza prowadzącego tam nie ma, także najprawdopodobniej ustrzegłaś mnie przed naciągnięciem kasy za niby prenatalne.. i teraz mega sie zmartwilam, bo jeżeli w czwartek zaczynam juz 11 tydzien, to ciekawe, czy jeszcze jakiś lekarz będzie miał dla mnie termin na wykonanie takich badań![]()
Ja praktycznie tez od 2:30Ja oczywiście nie śpię![]()
U mnie dzis zwycieska walka-nie zwymiotowalam euthyroxu ,ehhh....Ja praktycznie tez od 2:30
Trzecia zmiana na babyboom![]()
Ja na wizycie (1.07) też będę miała już 10+2 (czyli 11 tydzień) a także lekarz nie wspominał mi jeszcze o prenatalnych, mam nadzieję że na wizycie sam poruszy temat, ja w sumie na każdej wizycie jestem tak zestresowana że nawet nie myślę czasem jakie pytania chciałam zadać...Bardzo Ci dziękuję.. sprawdziłam na liście i okazało się, że mojego lekarza prowadzącego tam nie ma, także najprawdopodobniej ustrzegłaś mnie przed naciągnięciem kasy za niby prenatalne.. i teraz mega sie zmartwilam, bo jeżeli w czwartek zaczynam juz 11 tydzien, to ciekawe, czy jeszcze jakiś lekarz będzie miał dla mnie termin na wykonanie takich badań![]()
ja dostałam od swojej Pani doktor namiar do Pana, który wykonuje prenatalne już na poprzedniej wizycie, to było 8+5. I już się umawiałam, dość wcześnie mnie zapisał, bo będę w 11+5. Ale co lekarz to inaczej chybaJa na wizycie (1.07) też będę miała już 10+2 (czyli 11 tydzień) a także lekarz nie wspominał mi jeszcze o prenatalnych, mam nadzieję że na wizycie sam poruszy temat, ja w sumie na każdej wizycie jestem tak zestresowana że nawet nie myślę czasem jakie pytania chciałam zadać...
Mojego lekarza też nie ma w spisie i sama się zastanawiam czy mnie do kogoś pokieruje czy jak![]()
Ja mam prenatalne jutro i myśle czy dzidzius będzie odpowiednio duży i czy wszystko będzie dobrze . Pappa powinna już być , ale nawet nie sprawdzałam wyników bo co mi to da ? (
Ja teraz smaruje całe ciało raz dziennie a przed szczotkuje na sucho około pół godziny , ręce nogi , boczkipolecam
Ja właśnie mniej więcej od 8tc też się szczotkuje ,nogi (pośladki i uda szczotkuje mąż ) i ręce , brzuch pomijamjakos się tego obawiam
Skóra na nogach rzeczywiście w duzo lepszej kondycji
![]()
Co do smarowania to kupiłam oliwke z rossmana właśnie przeciw rozstępom ,i dziennie po kąpieli angażuje przyszłego Tatusia do smarowania![]()
Jeżeli jesteś szczupła to nie ma problemu ten 14 tydz znaczy 13t+dni jest dla osób grubszych żeby było wszystko lepiej widać ją miałam swoje właśnie późno przez otyłość temu jest rozbieżność aż 3tyg.ja dostałam od swojej Pani doktor namiar do Pana, który wykonuje prenatalne już na poprzedniej wizycie, to było 8+5. I już się umawiałam, dość wcześnie mnie zapisał, bo będę w 11+5. Ale co lekarz to inaczej chyba![]()