Ja dostałam od swojego gina skierowanie.Dziewczyny dostaliście skierowanie na badania prenatalne ?? Bo dzownilam teraz się zapisać do jednej kliniki i się mnie pani pytała czy mam skierowanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dostałam od swojego gina skierowanie.Dziewczyny dostaliście skierowanie na badania prenatalne ?? Bo dzownilam teraz się zapisać do jednej kliniki i się mnie pani pytała czy mam skierowanie
Trzeba dodać ze wizyta położnicza u polskiego lekarza prywatnie kosztuje tu 130-160fTylko w uk to jest wszystko NHS. Przecież można chodzić do polskiego lekarza w uk i będzie podtrzymywał ciążę prywatnie.
Tu poprostu do 12 tygodnia ciąży nie uznaja. Chyba że miałaś już 4 poronienia to wtedy wysyłają do kliniki poronień i masz w tedy B.dobrą opiekę.
acyklowir jak najbardziej dopuszczalny, właśnie go biorę co (prawda w tabletkach). Przekopałam dane naukowe i nie ma żadnych przeciwskazan.Acyklovir przeciwskazany w ciazy.Dopuszczalny donativir-nazwa handlowa kremu vratizolin
Wiem,ze go bierzesz na polpasca.Nas uczono,ze szkodliwy,bo jest co innego w postaci kremu.Natomiast alternatywy doustnej, leczenia polpasca wlasciwie nie ma.acyklowir jak najbardziej dopuszczalny, właśnie go biorę co (prawda w tabletkach). Przekopałam dane naukowe i nie ma żadnych przeciwskazan.
Tak, bo ja po przejściach z ciążami i już miałam jedno usg w 8 tyg.Tak dzwoniła do mnie czy wyrażam zgodę itp. Ooo to super ze tak szybko ci wysłali listdaj znać jak poszło
![]()
A ja dziś bez sił totalnie leżę i nic nie robięW ogóle muszę powiedzieć, że dzisiaj się jakoś dziwnie dobrze czuję. I nawet zmęczona jakoś bardzo nie jestem. Niby fajnie z ale trochę mnie to martwidobrze że Wy też czasem macie dni bez objawów, a jest wszystko ok...