reklama

Styczniówki 2021

Wy chociaż już jesteście po wizytach ja to dopiero w nerwach zaraz 9 tydz zaczynam i jeszcze jej nie miałam a do piątku wieczność. Jeszcze podbrzusze mnie wieczorami pobolewa Was też? Już sama nie wiem czy boli mnie czy już schizuje ale raczej boli
Mnie bolał brzuch w tej ciąży dość często. Ból jak na okres. Mam 12 tydzień i wszystko odeszło. Mój lekarz powiedział, że to normalne. Że jeżeli nic poza tym się nie dzieje to jest ok. Macica rośnie i stąd takie dolegliwości 😊
dokładnie tak. jest problem, bo są urlopy, a ja niestety nie zaplanowałam sobie, że się będę akurat teraz źle czuć i że będę chciała iść na L4...jak żyć i nie mieć wyrzutów sumienia?
Jak koleżanki nie potrafią zrozumieć Twojego samopoczucia i tego, że Twoje zdrowie i dzidziusia najważniejsze to ich problem... Też miałam fajne koleżanki w pracy, póki nie zaszłam w ciążę i nie trafiłam do szpitala. Myślałam, że będą mi współczuć a one miały do mnie pretensje, że mają więcej roboty, bo co z moimi klientkami...
Skoczyłam te znajomości i po ciąży otworzyłam swoją działalność...

reklama
Spróbuję na razie z tą woda, ja na razie biorę lactovaginal, lekarz mi przepisał, bo miałam na ostatniej wizycie za dużo śluzu, ale robił test patyczki em i wyszedł ok, więc myślę że dał mi bardziej zapoviegawczo żeby nic się nie rozwinęło. Myślę na razie nie będę nic innego brała bez konsultacji z lekarzem i chyba poczekam na tego 1.07 🤔 mam nadzieję że to nie jest jakiś wynik zagrażających ciąży co? Czy powinnam się skontaktować już z lekarzem?
Ja bym wyslala zdjecie wyniku,a co :)

Ja byłam na wychowawczym 2 lata nie potrzebnie tylko załatwiałam powrót badania itd chodziłam do planisty kierownika kadr itd lepszego powrotu nie mogło być chcieć wrócić po 4 latach i wyskoczył wirus. Nie wiem czy wiesz ale żeby przejść na zwolnienie po wychowawczym musisz wrócić chodź na jeden dzień do pracy ale lepiej mieć już zaświadczenie o ciąży żeby Cię nie zwolnili
wiem, zaświadczenie już dałam i zwolnienie lekarskie. Kończy mi się wych. W lipcu teraz miałam już pismo napisane że chce się zwolnić bo zaproponowali mi umowę gdzie indziej ale na drugi dzień po propozycji zrobiłam test i o😮

U mnie to samo, jeszcze maja taras wprost na mój dom i cały czas siedzą i patrzą co robimy. 😬 Od jakiś 2 lat jak im mówiliśmy dzień dobry to udają ze nie słyszą. Teraz już na to leje i nie przejmuje się tym ich obgadywaniem.
Masakra! Typowo heh u teściów jest to samo. Mieszkaliśmy tam i wiem jak jest z sąsiadami za płotem.

A to moi następni sąsiedzi z boku też mają teraz na nasze podwórko biorą leżaki i centralnie patrzą co się robi my z moim M tego nie możemy znieść ja nie nawidze jak toś mi sie patrzy na ręce wiedz jak oni są na balkonie to my siedzimy w domu 😬 cały czas myślimy o wyprowadzce bo tak długo nie dam rady
Sorry za błędy ale jak nawet o tym myślę to mam nerwy 😁
To jak będą na balkonie to udajcie, że się bzykacie :D

Mnie bolał brzuch w tej ciąży dość często. Ból jak na okres. Mam 12 tydzień i wszystko odeszło. Mój lekarz powiedział, że to normalne. Że jeżeli nic poza tym się nie dzieje to jest ok. Macica rośnie i stąd takie dolegliwości 😊

Jak koleżanki nie potrafią zrozumieć Twojego samopoczucia i tego, że Twoje zdrowie i dzidziusia najważniejsze to ich problem... Też miałam fajne koleżanki w pracy, póki nie zaszłam w ciążę i nie trafiłam do szpitala. Myślałam, że będą mi współczuć a one miały do mnie pretensje, że mają więcej roboty, bo co z moimi klientkami...
Skoczyłam te znajomości i po ciąży otworzyłam swoją działalność...
Tak,bo w wiekszosci relacja z kolezankami z pracy WYDAJE sie byc fajna,jak sie nie kladzie l4,z zadnego powodu.W ciaze sie nie zachodzi i caly czas praca praca praca.A potem i tak Cie obgadaja,ze jestes x lat po slubie ,a w ciaze nie zachodzisz,bo pewnie jestes bezplodna,albo twoj maz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry