Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czadowy! Wersja studencka pod koniec miesiąca haha.... O to mój BicMac![]()
Śpij dobrze ! Niech Ci się śnią same dobrze rzeczy! W ciąży bardzo realistyczne sny więc duża szansa że się najesz smakołyków . DobranocDobra idę spać, bo przez Was popadnę w depresję, że ja mam do takich dobroci daleko i nikt mi po maca nie pojedzie
Proszę już nie pisać, żebym rano nie musiała nadrabiać.
Jeszcze nie próbowałamSer z keczupem. ...
U mnie zawsze ser z dzemem truskawkowym. Od gnoja tak jem
tak, wizyta 14.07 a prenatalne 06.07O jak super, cieszę się bardzo ❤ teraz możesz być spokojna ❤ a następna wizytę ci zostawiła tak jak masz czy przesunela??
tak trochę kręciła nosem, ale wystawiła bez komentarza haha, szczerze mam to już wszystko gdzies. mój maluszek jest dla mnie najważniejszy i wart wszystkich pieniędzy, czy tych za wizyty czy mniejszej wypłatyJezu, jak dobrze że wszystko w porządkubędziesz mieć teraz miły wieczór i przynajmniej zaśniesz spokojna. L4 do 14.07 bo pewnie masz wtedy wizytę? Robiła jakieś problemu ze zwolnieniem?
No to dziewczyny w pracy padnąi bardzo dobrze, teraz trzeba myśleć o sobie, a nie o innych.
Mnie to zawsze dziwiło, ale moja koleżanka całe życie tak je i mówi, że pychaSer z keczupem. ...
U mnie zawsze ser z dzemem truskawkowym. Od gnoja tak jem