Klaudiaxx
Fanka BB :)
ja dziś 10+0, mało mdłości dziś piersi bolą mnie cały czas okropnie, w nocy czasem czuję takie kłucie.Ja też dziś 10+1, mdłości brak od około 2 tyg. Piersi Cię nie bolą? Mnie tylko nocą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja dziś 10+0, mało mdłości dziś piersi bolą mnie cały czas okropnie, w nocy czasem czuję takie kłucie.Ja też dziś 10+1, mdłości brak od około 2 tyg. Piersi Cię nie bolą? Mnie tylko nocą.
Mnie nic nie swędzi A biorę od dnia pozytywnego testu .. A Ty od dawna bierzesz? Często Cię swędzi?Do dziewczyn które biorą luteine dopochwową czy też macie swędzenie pochwy?
Nie, ale często przy luteinie są infekcje. Jakiś dziwny zapach?Do dziewczyn które biorą luteine dopochwową czy też macie swędzenie pochwy?
Tulę mocno, trzymaj się kochanaMuszę się z Wami pożegnać, serduszko przestało bić. Ciąża obumarła jakiś tydzień temu. Życzę Wam aby to było już ostatnie pożegnanie ☹ serce pęka mi na milion kawałeczków

Mnie nic nie swędzi A biorę od dnia pozytywnego testu .. A Ty od dawna bierzesz? Często Cię swędzi?
Biorę od soboty bez zapachu nic się nie dzieje i tak teraz lekko zaczęło piecNie, ale często przy luteinie są infekcje. Jakiś dziwny zapach?
Wszystkie jesteśmy razem z Tobą, wszystkie te które to przeżyły wiedzą co czujesz, w tym ja i nie ma na to żadnych słów wsparcia, nie da się tego ukoić. Daj sobie czas na żal, smutek, jeszcze będziesz mamusią, jestem o tym przekonana, zaslugujesz na to, ściskam z całych siłDziewczyny dziękuję za każde słowo wsparcia. Te z Was które już to przeżyły, wiedzą co czuje... Żal, pustkę... I niewyobrażalny smutek. Też starałam się pocieszać TW z dziewczyn, które przeżyły stratę ale tak naprawdę dopiero teraz wiem jakie to podle uczucie. Dzisiaj byłam w 8w+3d. Zarodek wielkością odpowiadał 6+5. Na 6+1 byłam na badaniu i wszystko było dobrze, serduszko biłojutro mam stawić się do szpitala, cholernie się boję. Jesteśmy u rodziców, czekam aż mama wróci z pracy bo ona bardzo przeżywała moja ciążę. Bardzo się boję jak zareaguje...

Ja dzisiaj też 10+0 i pierwszy dzień od nie pamiętam kiedy ani razu nie [emoji2961][emoji2961][emoji2961], nie wiem czy to po wczorajszej dwustronnej przygodzie czy o co chodzi, ale też przez to świruje...ja dziś 10+0, mało mdłości dziś piersi bolą mnie cały czas okropnie, w nocy czasem czuję takie kłucie.
Tak i uplawy grudkowateDo dziewczyn które biorą luteine dopochwową czy też macie swędzenie pochwy?

To obserwuj, ja po luteinie jakiś czas miałam wodniste upławy i do tej pory mam wrażenie, że mam cały czas mokro...Biorę od soboty bez zapachu nic się nie dzieje i tak teraz lekko zaczęło piec