Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny dziękuję za każde słowo wsparcia. Te z Was które już to przeżyły, wiedzą co czuje... Żal, pustkę... I niewyobrażalny smutek. Też starałam się pocieszać TW z dziewczyn, które przeżyły stratę ale tak naprawdę dopiero teraz wiem jakie to podle uczucie. Dzisiaj byłam w 8w+3d. Zarodek wielkością odpowiadał 6+5. Na 6+1 byłam na badaniu i wszystko było dobrze, serduszko biłojutro mam stawić się do szpitala, cholernie się boję. Jesteśmy u rodziców, czekam aż mama wróci z pracy bo ona bardzo przeżywała moja ciążę. Bardzo się boję jak zareaguje...
Bardzo mi przykroDziewczyny dziękuję za każde słowo wsparcia. Te z Was które już to przeżyły, wiedzą co czuje... Żal, pustkę... I niewyobrażalny smutek. Też starałam się pocieszać TW z dziewczyn, które przeżyły stratę ale tak naprawdę dopiero teraz wiem jakie to podle uczucie. Dzisiaj byłam w 8w+3d. Zarodek wielkością odpowiadał 6+5. Na 6+1 byłam na badaniu i wszystko było dobrze, serduszko biłojutro mam stawić się do szpitala, cholernie się boję. Jesteśmy u rodziców, czekam aż mama wróci z pracy bo ona bardzo przeżywała moja ciążę. Bardzo się boję jak zareaguje...
Dziewczyny czy Was też tak męczą wzdęcia ?
Ja dzisiaj w nocy się obudziłam z jakimś bólem a to okazały się wzdęcia. Jak sobie poradzić z tym .
Dobrze napisaneJa jeszcze od siebie napiszę do wszystkich dziewczyn, które bardzo się martwią brakiem objawów, lub tym, że ustały.. Dziewczyny - pamiętajcie, że objawy nie są żadnym wyznacznikiem prawidłowo rozwijającej się ciążygwarantuje Wam, ze tyle ile nas tu jest tyle jest różnych reakcji organizmu na ciążę.. jedne od samego początku nie czują nic i gdyby nie brak okresu to pewnie w ogóle nie wiedziałyby, że są w ciąży, inne miały objawy przez dwa, trzy tygodnie i nagle objawy ustały, a jeszcze inne od samego początku dzien w dzień meczą się z silnymi mdlosciami, wymiotują co 2 posiłek i śpią kilka razy dziennie z przemęczenia.. i kazda z tych reakcji jest dobra i kazda ma szansę na urodzenie zdrowego dzieciątka za kilka miesięcy.. uwierzcie, że musi być dobrze, bo naprawdę jakbyśmy się nie starały na niektóre rzeczy w naszym życiu nie mamy najmniejszego wpływu, a stres i nerwy mogą się tylko przyczynić do jakiegoś nieszczęścia.. Także kochane, jeżeli nie macie plamień, bądź silnych bóli to czekajcie na wizytę z nastawieniem, że wszystko będzie dobrze, bo dlaczego miałoby nie być. Dobrej nocy Wam wszystkim, oby jutrzejszy dzień był pełen spokoju i radości..
![]()
Boże strasznie!Dziewczyny czy Was też tak męczą wzdęcia ?
Ja dzisiaj w nocy się obudziłam z jakimś bólem a to okazały się wzdęcia. Jak sobie poradzić z tym .
Dobrze napisane![]()
P.S skad jesteś?