Ada0701
Fanka BB :)
Moja siostra to DorotkaA od dziecka mówiłam że jak będę miała córeczkę to będzie Dorotka. Tak nazywała się też moja ukochana lalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja siostra to DorotkaA od dziecka mówiłam że jak będę miała córeczkę to będzie Dorotka. Tak nazywała się też moja ukochana lalka
Oj to wcześnie. Mi pierwszy bladzioszek wyszedł 11 dpo. 9dpo był jeszcze negatywny.Dziś jest 7 dni po owulacji, a termin okresu dopiero za tydzień
Super, gratulujęDziewczyny, i ja dołączam. Moje dzisiejsze testy w załączniku
Mam do Was pytanie. Kiedy najlepiej iść do lekarza? Aplikacja pokazuje 5 tydzień ale to pewnie ze wcześnie.
Jeśli można zapytać w jakim kolorze masz plamienia? Jesteśmy na podobny etapie ciąży i ja od dwóch dni również mecze się z delikatnymi płomieniami.. najpierw były brazowe teraz „ kawa z mlekiem” .. robiłam bete 3 razy i prawidłowo przyrasta, ostatnia robiłam wczoraj, jutro wizyta u lekarza i zastanwiam się czy powtarzać bete czy po usg się dowiem czy jest wszytsko Ok..Dajcie dziewczyny znać po wizytach
Ja czekam na wyniki bety czy prawidłowo przyrasta (to już czwarta). Troszkę się niepokoje bo plamie delikatnie
Trzymam kciuki żeby to było plamienie tylko związane z umiejscowieniem się kropkaDajcie dziewczyny znać po wizytach
Ja czekam na wyniki bety czy prawidłowo przyrasta (to już czwarta). Troszkę się niepokoje bo plamie delikatnie
Ja chyba zaraz skoczę po test. Już wczoraj powinna być miesiączka więc chyba ostatecznie już wyjdzie. Ta niewiedza i huśtawka nastrojów jest chyba gorsza od jakiejkolwiek innej opcji.