• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej. Witam Was, zarejestrowałam się, by tu trochę poplotkowac. Wczoraj zrobiłam test, druga kreska bardzo blada, ale brak okresu i sny sprawiają, że zaczynam wierzyć, że to prawda 😁 Termin w okolicach 21 stycznia. Lekarza mam za 2 tygodnie. To moja druga ciąża, staraliśmy się 1,5 roku! A o pierwsze, tylko 2 cykle i pyknelo.

Witam, super i Gratulacje :)
Z dnia na dzień jest nas coraz więcej :)

Hej. Witam Was, zarejestrowałam się, by tu trochę poplotkowac. Wczoraj zrobiłam test, druga kreska bardzo blada, ale brak okresu i sny sprawiają, że zaczynam wierzyć, że to prawda 😁 Termin w okolicach 21 stycznia. Lekarza mam za 2 tygodnie. To moja druga ciąża, staraliśmy się 1,5 roku! A o pierwsze, tylko 2 cykle i pyknelo.
Hej😊 ja tez mam na 21 stycznia:))) o ciazy wiem juz od zeszlego piątku- beta mi wtedy wyszla 6.95😃 ale na szczęście rosnie ladnie takze sie cieszę. Do lekarza mam na 25go. Pozdrawiam serdecznie

Pani doktor powiedziała, że to 5 tydzień i 1 dzień. Ciąża się dobrze rozwija, nie mam się niczym martwić, bo ładnie rośniemy 😊❤️ Kolejna wizyta 4 czerwca i przepisała mi tabletki w razie gdyby wystąpiły jakieś plamienia, to żeby się nie stresować tylko przyjmować je 😊
FEDDD370-939F-48DE-96E9-F6D9F6B50C83.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry