reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej! Ja dzisiaj czuje się bardzo dobrze, nic mnie nie mdli, nic nie boli. Biorę się za sprzątanie, no wczoraj nie zrobiłam nic, potem obiad spacer i przychodzą do nas moi rodzice na kawkę. Do wieczora czas zleci raz, dwa. Spokojnego dnia! :)

Mnie w nocy obudzily 2 silne bole brzucha. Teraz powoli dochodze do siebie. Troszke sie przestrzaszylam
Na szczęście nie ma śladów krwi. Zobacze co bedzie dalej. A przy okazji, jak często mozna wykonywać usg w ciąży?

Ja mialam co dwa tyg.
Pytam, bo jutro mam wizyte w luxmed, a u mojej ginekolog byłam 20.05. Chcę mieć prowadzenie ciąży w luxmed, bo mam dobry pakiet i nie ma problemu z badaniami. Zobacze czy jutro nie odwołają mi wizyty. Szwagierka miała problem z odbiciem wizyty.

Pytam, bo jutro mam wizyte w luxmed, a u mojej ginekolog byłam 20.05. Chcę mieć prowadzenie ciąży w luxmed, bo mam dobry pakiet i nie ma problemu z badaniami. Zobacze czy jutro nie odwołają mi wizyty. Szwagierka miała problem z odbiciem wizyty.
Powiem Ci tak im mniej tym lepiej 🙄 z kolei ja mialam co dwa tygodnie i malej sie nic nie stalo ;)

Dziewczyny sorry za zdjecie ale takie cos mam.. nic mnie coprawda nie boli,brzuch ani nic.. ale sie wystraszylam :(

Załączniki

• IMAG8561.jpg
    IMAG8561.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 160
reklama
Dziewczyny sorry za zdjecie ale takie cos mam.. nic mnie coprawda nie boli,brzuch ani nic.. ale sie wystraszylam :(
Zgłoś się jak najszybciej do lekarza, bo to nie przybarwiony śluz tylko "żywa" krew. Nie stresuj się bo nie jestem lekarzem ale też nie zwlekaj...

Do góry