reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała w poprzedniej ciąży CC? Zastanawiam się jak
blizna będzie wyglądać jak już urośnie brzuch... czy ona się rozciągnie czy jak 🤔 lekarz mówił że przez bliznę mogą być różne dolegliwości w ciąży, ale wolałam nie dopytywać póki co jakie to dolegliwości, bo pewnie od razu bym je wszystkie miała na zawołanie🤦. A wczoraj zauważyłam, że z jednej strony zaczyna delikatnie ją wciągać jakby w głąb skóry 😁 jakby brzuch delikatnie urósł a blizna została bez zmian 🤔
Ja miałam cc i sama jestem ciekawa, jak będzie się zachowywała blizna w ciąży.

Też mam ogromne mdłości, zwłaszcza rano, ale nie tylko... wyczytałam gdzieś o zasadzie BART - banana, apples, rice, tost :) u mnie sprawdza się zwłaszcza tost - mogę jeść do oporu i mnie nie mdli.

Co do bety ja mialam dzien po dniu zrobiona na poczatku. To byl 5t3 prawie 7300 a dzien po juz prawie 14000. Progesterone wtedy mialam robiony I byl prawie 70. I tyle jak narazie. W srode ide do lekarza ale bedzie to krew I poslucham serducha na dopplerze. Nastepne usg 12-13 tydz
A no I usg 6t3d I krew ale w sumie to nawet nie zapytalam o wyniki. Tu jak jest ok z wynikami to nic ci nie mowila. Chyba ze cos nie tak. Nie ma ze biore wyniki do reki I szukam dziury w calym w dr Google. Sorry za to ale taka wlasnie moja opinia

reklama
Do góry