• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

reklama
A wiecie, że na podstawie wyrostka płciowego można określić płeć?

Załączniki

• FB_IMG_1592417297722.jpg
    FB_IMG_1592417297722.jpg
    105 KB · Wyświetleń: 86
ja z moja hanka nie wiedzialam do samego konca. non stop tylek wypinala. teraz smiejemy sie z moim ze robiona byla dziewucha i taka mamy nadzieje co do imion dla chlopca podoba mi sie remi - remigiusz ale mojemu nie.
laska to wiadomo juz jakie imie dostanie

Gdzieś była ale nie pamiętam kto ją dodawał.
Ja wzięłam swój z https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Przejdź wszystkie kroki i skopiuj link dedykowany dla babyboom, to chyba ten pierwszy.
Potem jak wejdziesz sobie w moje konto na babyboom, klikniesz sygnatury to tam wklejasz ten link z tej strony suwaczki.
Suwaczki są widoczne tylko jak obrócisz telefon poziomo jak coś :)
Bardzo Ci dziękuję. Zrobiłam zgodnie z Twoja instrukcja. Mam nadzieję, że działa:)

U nas też jak będzie dziewczynka to chcemy Helenkę lub Hanię lub Kalinkę ajak chłopczyk to Ignaś lub Aleksander w domu mamy Franka i Ulę
Mi sie Ignacy bardzo podoba, ALE. Dla maluszka Ignaś, dla doroslego Ignacy, a dla takiego nastolatka? 15latek nie przedstawi sie Ignaś, Ignacy znowu poważne mi sie wydaje. Takie dylematy 😅
Bardzo Ci dziękuję. Zrobiłam zgodnie z Twoja instrukcja. Mam nadzieję, że działa:)
Działa ;)

U mnie dzisiaj 3 kawałki pizzy wjechały - jadłam, aż mi się uszy trzęsły 😅 teraz tylko mi się odbija dosłownie jak staremu chłopu 🙄

Jej ja wcale nie mam ochoty na pizzę a przecież ja uwielbiam. Mąż coś wspominał ze by zjadł a misłabo jak o tym słyszę.

ja z moja hanka nie wiedzialam do samego konca. non stop tylek wypinala. teraz smiejemy sie z moim ze robiona byla dziewucha i taka mamy nadzieje co do imion dla chlopca podoba mi sie remi - remigiusz ale mojemu nie.
laska to wiadomo juz jakie imie dostanie

U mnie tez Remigiusz wchodzi w grę, ale narazie Julian jest na pierwszym miejscu.

reklama
Mi sie Ignacy bardzo podoba, ALE. Dla maluszka Ignaś, dla doroslego Ignacy, a dla takiego nastolatka? 15latek nie przedstawi sie Ignaś, Ignacy znowu poważne mi sie wydaje. Takie dylematy 😅

Działa ;)

Ignacy jest w moim top3, ale mężowi się nie podoba.
Moj dziadek miał na imie Ignacy i babcia mówiła na niego Ignac 😃 zawsze mnie to śmieszyło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry