Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaka dawkę bierzesz akardu?Dziewczyny ja już w łóżku . Dziś od rana nie mogłam sobie znaleźć miejsca a dopiero wieczorem miałam ta wizytę . Głowa mnie teraz boli pewnie od nerwów . Mama i mąż mówili nie denerwuj się ale co ja zrobię jak ja taki typ . Lekarz od razu się zapytał o acard i powiedział ze super ze biorę , nawet mi sprawdził przepływy i serce dokładnie choć mówi ze to na połówkowych . Wiem ze od dziś mogę się zacząć cieszyć tak w pełni . Wam również gratuluje udanych wizyt)
No to teraz będzie już tylko pięknie [emoji3059][emoji3590]Tak. To moja druga ciąża. Plus dwie biochemiczneDzisiaj 10+5 z OM
Ja sama nie malowałam ale spałam w pokoju malowanym i jest ok , fakt że musi być dobrze przewietrzony żeby nie drażniły Cię zapachy bo są mega wyczuwalne, przynajmniej ja tak miałam.Dziewczyny czy któraś malowała lub planuje malować w domu w ciąży?
Ja mam Pewne obawy aby być wtedy w domu ale kuzynka mnie zapewnia że ona w ciąży malowała pokój sama i wszyscy mają się dobrze..... Co myślicie?
mnie za miesiąc, dwa czeka przeprowadzka do większego mieszkania i remont. Na pewno będę malować tylko będę szukać dobrej jakości farb a jak będzie mi słabo to ktoś inny dokończyDziewczyny czy któraś malowała lub planuje malować w domu w ciąży?
Ja mam Pewne obawy aby być wtedy w domu ale kuzynka mnie zapewnia że ona w ciąży malowała pokój sama i wszyscy mają się dobrze..... Co myślicie?