• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

Dzięki dziewczyny, no właśnie też tak myślę, że nie ma co panikować, ale wolałam się upewnić..
Magnez i nospe wzięłam już wcześniej, słabą herbatę też popijam. najgorzej, że cały czas latam do WC i to w dwie strony...
Współczuję Ci, ja tam miałam w 3 trymestrze. Siedalam na kibel i ka kolana miska... może jakaś jelitówaCie złapała

reklama
dziewczyny, Wy jesteście skarbnicą wiedzy więc proszę Was o podpowiedź.
dzisiaj jakby było mało moich [emoji2961] to kilka godzin temu dostałam biegunki (ciekawe po czym, bułce z masłem?) i strasznie zaczął boleć mnie brzuch (przypuszczam, że od biegunki, ale jest to inny ból niż na biegunkę przed ciążą) i teraz nie wiem czy panikować i jechać na sor czy wstrzymać się do jutra? może któraś z Was tak miała?

ja w chyba piątek miałam taką przygodę tylko już nie pamiętam co zjadłam. Straszny ból brzucha aż sie spociłam. Nie krwawiłam, wszystko przeszło po godzinie i poszłam spać. Kolejnego dnia było ok i na poniedziałkowej wizycie u gina też ok.

dzisiaj jakby było mało moich [emoji2961] to kilka godzin temu dostałam biegunki (ciekawe po czym, bułce z masłem?) i strasznie zaczął boleć mnie brzuch (przypuszczam, że od biegunki, ale jest to inny ból niż na biegunkę przed ciążą) i teraz nie wiem czy panikować i jechać na sor czy wstrzymać się do jutra? może któraś z Was tak miała?
Dzisiaj tak miałam. Byliśmy z mężem na obiedzie. I coś nie siadło. Wracałam do domu i modliłam się, żeby dojść... Ale chwila i przeszło... Ostatnio tak miałam też po BigMacu, a jem go nałogowo 🙈 może ten organizm w ciąży taki delikatny... Nie wiem, mi nigdy jedzenie nie szkodziło, a teraz jak francuski piesek...

Współczuję Ci, ja tam miałam w 3 trymestrze. Siedalam na kibel i ka kolana miska... może jakaś jelitówaCie złapała
ehhhh no najgorzej [emoji3064] ja też WC + miska
jelitówki raczej nie miałam skąd złapać, teraz prawie nie wychodzę z domu, a mąż też nie sądzę, że coś przyniósł, bo zdrowy jak ryba, chociaż nie mówię, że na pewno nie... raczej nie z jedzenia bo jem tylko bułki z masłem.. [emoji2368]
ja w chyba piątek miałam taką przygodę tylko już nie pamiętam co zjadłam. Straszny ból brzucha aż sie spociłam. Nie krwawiłam, wszystko przeszło po godzinie i poszłam spać. Kolejnego dnia było ok i na poniedziałkowej wizycie u gina też ok.
najgorzej, że nic nie zjadłam [emoji2368]
mnie już męczy kilka godzin, ale ten ból brzucha jakby trochę zelżał, najpierw się wystraszyłam bo miałam takie mocne skurcze, a teraz są zdecydowanie lżejsze... mam nadzieję, że te skurcze i ból brzucha faktycznie od biegunki

Miewam bóle brzucha dość często. Tyle, że u mnie to spowodowane zaparciami. Raz jak odprowadzalam syna do przedszkola to się zatrzymywałam i dosłownie płota łapałam tak mi brzuch przecinało. Momentalnie mnie się pierwsze mocniejsze bóle porodowe przypomniały. A dziś kiedy się udawało załatwić dwójkę właśnie bardziej biegunkowo to też przed w trakcie i pomiędzy dość mocno bolał brzuch. Ale przeszlo. Ja myślę, że to rewolucje w jelitach w Twoim przypadku też skoro miałaś biegunkę.

reklama
Miałam też szpilki w prawej pachwinie, ale tylko raz, no i jajnik oczywiście 😁😁 na chwilę obecną doświadczam dziwnego uczucia rozepchanej macicy i uwaga... Parcia na odbyt nad ranem, że aż ciężko się wysikać, i to nie jest parcie w kierunku załatwienia się tylko takie uczucie, że jest tam ciasno i wszystkie organy są ściśnięte , ale wszystko się układa w ciągu dnia i nic nie czuje...nie wiem czemu tylko rano tak mam... 🤔😂🤷‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry