Zuza30
Fanka BB :)
hej dziewczyny, melduje, że żyje [emoji3577] byle jak ale żyje
jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady [emoji3059]
już dawno nie miałam takiej nocy jak wczoraj, na szczęście koło 3 przeszło i dzisiaj odkąd wstałam jeszcze ani razu nie [emoji2961], ale pewnie nie mam już czym ...
siostra mojego taty jest położna, zadzwoniłam do niej w nocy dla swojego spokoju, mieliśmy nie mówić tak wcześnie o ciąży ale wiedziałam, że tato prędzej czy później się wygada i dobrze zrobiłam bo od razu byłam dużo spokojniejsza [emoji4]
tak w ogóle to mój lekarz ani razu nie zlecił mi progesteronu i się zastanawiam dlaczego skoro Wy ciągle o nim piszecie ....
miłego dnia dziewczyny [emoji4]

jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady [emoji3059]
już dawno nie miałam takiej nocy jak wczoraj, na szczęście koło 3 przeszło i dzisiaj odkąd wstałam jeszcze ani razu nie [emoji2961], ale pewnie nie mam już czym ...
siostra mojego taty jest położna, zadzwoniłam do niej w nocy dla swojego spokoju, mieliśmy nie mówić tak wcześnie o ciąży ale wiedziałam, że tato prędzej czy później się wygada i dobrze zrobiłam bo od razu byłam dużo spokojniejsza [emoji4]
tak w ogóle to mój lekarz ani razu nie zlecił mi progesteronu i się zastanawiam dlaczego skoro Wy ciągle o nim piszecie ....
miłego dnia dziewczyny [emoji4]

ja nie chwalę dnia przed zachodem słońca bo narazie jest ok ale ciiiiii
 ja nie chwalę dnia przed zachodem słońca bo narazie jest ok ale ciiiiii

ale już po wszystkim, teraz prenatalne
 ale już po wszystkim, teraz prenatalne 

chyba że wieczorem zjeść coś ciężkiego to wtedy jest mi poprostu ciężko na żołądku ale jeszcze ani razu nie zemdliło mnie do tego stopnia żeby mnie naciągnęło na wymioty. Chyba powinnyśmy się cieszyć
 chyba że wieczorem zjeść coś ciężkiego to wtedy jest mi poprostu ciężko na żołądku ale jeszcze ani razu nie zemdliło mnie do tego stopnia żeby mnie naciągnęło na wymioty. Chyba powinnyśmy się cieszyć  no ale tak jak mówisz... Dupa rośnie. Bo ja słodkie przegryzam slonymi przekąskami i już się nic nie mieszczę
 no ale tak jak mówisz... Dupa rośnie. Bo ja słodkie przegryzam slonymi przekąskami i już się nic nie mieszczę  i wieczorem sutki bolały przy ścisnieciu. Dzisiaj od rana znowu mięczaki, sutki trochę wrażliwe ale wierzę że na wizycie wszystko będzie ok
 i wieczorem sutki bolały przy ścisnieciu. Dzisiaj od rana znowu mięczaki, sutki trochę wrażliwe ale wierzę że na wizycie wszystko będzie ok  dalej jestem pokłócona z mężem... Szanowny Pan nawet nie wie że jadę dzisiaj na wizytę i że takie stresy od wczoraj przechodzę
 dalej jestem pokłócona z mężem... Szanowny Pan nawet nie wie że jadę dzisiaj na wizytę i że takie stresy od wczoraj przechodzę  cholernie mi przykro z tego powodu
 cholernie mi przykro z tego powodu