Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo bym chciała ale mam niestety prowadzenie ciąży w medicover i tam pani, która robi usg tylko mruczy coś pod nosem - a przynajmniej w oddziale, w którym ostatnio byłamDziękuję ale polecam jeśli lekarz umożliwia nagranie płytkioglądamy 3 raz bo nie możemy się napatrzeć. Dziecko najpierw wyginało się w każdą stronę a potem dostało czkawkę, śmiesznie to wygląda na filmiku. To będzie fajna pamiątka dla nas i dla dziecka jak już będzie starsze
![]()
I mnie też nie robi ale wybierając lekarza do badań prenatalnych pytałam czy nagrają mi płytkę. Też uważam, że szkoda bo chciałabym, żeby partner też czuł, że w tym uczestniczyBardzo bym chciała ale mam niestety prowadzenie ciąży w medicover i tam pani, która robi usg tylko mruczy coś pod nosem - a przynajmniej w oddziale, w którym ostatnio byłam((( Szkoda, że partner nie możne oglądać usg w trakcie badania, bo dla nie to bardzo buduje więź ojciec-dziecko, no ale co zrobić. Super, że macie filmik! Niesamowita pamiątka.
Też miałam nie przyjemna sytuację w sklepie i to u siebie na wsiDziewczyny ale się zagotowałam.
Nie chcieli mnie wpuścić do sklepu spożywczego bez maseczki. Ja nie moge nosić maseczki bo momentalnie robi mi się duszno i kręci w głowie. Już nie wspominając o tym że robi mi się niedobrze. Babka uznała że powinnam pokazać dokument dot. tego że nie mogę nosić maseczki. A ja już wscieka powiedziałam że o ile nie jest przedstawicielem policji to nic nie muszę jej okazywać i albo mnie wpuści albo dzwonię po policję i do jej kierownictwa. Laska mnie puściła ale byłam taka wściekła że kupiłam sobie wodę i wyszłam bo z emocji już było mi niedobrze. Pierwszy raz się z czymś takim zetknęłam. Myślicie że warto wziąć od ginekologa zaświadczenie o przeciwskazaniach do noszenia maseczki ?? Ktoś się spotkał z takim zachowaniem? Od 2 miesiecy chodzę bez maseczki i nawet jak o nią pytają to odpowiadam że nie mogę jej nosić i wszystko gra a tutaj takie coś.
U mnie tez były naleśnikiMoj dzis pierwszy raz w zyciu smazyl nalesniki.
Sa genialne.![]()
I u mnie tak samo naleśnikiU mnie tez były naleśniki![]()