Dziewczyny powiem Wam szczerze, że najlepsza reakcja na takie zachowania jak opisujecie jest po prostu bycie uśmiechniętym, to najbardziej ludzi boli, a wręcz wkurwia i powoduje toczenie piany z ust. Jaką ku*wą za przeproszeniem trzeba być żeby komentować czyjeś sprawy łóżkowe czy zachodzenie w ciążę? Moja cipa moja sprawa!!! Ja nikomu między nogi nie zaglądam  zazdrość i zawiść ludzka nie zna granic.
 zazdrość i zawiść ludzka nie zna granic. 
@MaagdaB uwazam, że postąpił mega nieodpowiedzialnie, ale z drugiej strony dobrze, że Ci o tym mówi przed ślubem i narodzinami dziecka, mam nadzieje ze przemyśli wszystko i będzie wszystko dobrze. Czasem jest tak, że faceci chwilowo tchórzą i wracają z podkulonym ogonem, za dużo rozmyślał, analizował i poszło. Jestem pewna że wróci, prędzej czy później ale wróci. Najlepiej to nie nalegać na rozmowy ani nic, niech też wie że nie jesteś na pstryknięcie palcem...

zazdrość i zawiść ludzka nie zna granic.
 zazdrość i zawiść ludzka nie zna granic. @MaagdaB uwazam, że postąpił mega nieodpowiedzialnie, ale z drugiej strony dobrze, że Ci o tym mówi przed ślubem i narodzinami dziecka, mam nadzieje ze przemyśli wszystko i będzie wszystko dobrze. Czasem jest tak, że faceci chwilowo tchórzą i wracają z podkulonym ogonem, za dużo rozmyślał, analizował i poszło. Jestem pewna że wróci, prędzej czy później ale wróci. Najlepiej to nie nalegać na rozmowy ani nic, niech też wie że nie jesteś na pstryknięcie palcem...

ale przynajmniej czuję , że mogłam się wygadać...
 ale przynajmniej czuję , że mogłam się wygadać... ❤ zabieram się za nadrabianie zaległości.
❤ zabieram się za nadrabianie zaległości.  

serce pęka mi na milion kawałeczków
 serce pęka mi na milion kawałeczków 

Nie ma słów, żeby wyrazić jak bardzo mi przykro!
 Nie ma słów, żeby wyrazić jak bardzo mi przykro!