Z 

zmiana8.2
Gość
My dzis musimy sie przejsc do kwiaciarni po kwiatka dla pani wychowawczyni.Kaza im przyjsc jutro na 8,wiec trzeba ogarnac to dzis.
W planach kurczę pieczone z jablkiem i ziemniaczki,tez pieczone.
Dawno nie wychodzilam z domu,chyba 10 dni..

W planach kurczę pieczone z jablkiem i ziemniaczki,tez pieczone.
Dawno nie wychodzilam z domu,chyba 10 dni..

u mnie termin pokazuje na 3 luty ale z racji tego że małego urodziłam prawie 5tyg wcześniej jakoś do Was mi bliżej ale czasami podczytuje lutowe mamy i Wam powiem że beznadziejna grupa i na dodatek jakieś za przeproszeniem głupie baby tam większość jeszcze przed pierwsza wizyta a te co po wizytach nic jeszcze nie widziały a już zakupy robią wózki wybierają po wczorajszym dniu na naszym forum jak to czytałam jakąś złość mnie ogarnęła chodź to nie moja sprawa.
 u mnie termin pokazuje na 3 luty ale z racji tego że małego urodziłam prawie 5tyg wcześniej jakoś do Was mi bliżej ale czasami podczytuje lutowe mamy i Wam powiem że beznadziejna grupa i na dodatek jakieś za przeproszeniem głupie baby tam większość jeszcze przed pierwsza wizyta a te co po wizytach nic jeszcze nie widziały a już zakupy robią wózki wybierają po wczorajszym dniu na naszym forum jak to czytałam jakąś złość mnie ogarnęła chodź to nie moja sprawa. 

ale przynajmniej czuję , że mogłam się wygadać...
 ale przynajmniej czuję , że mogłam się wygadać... ❤ zabieram się za nadrabianie zaległości.
❤ zabieram się za nadrabianie zaległości.