AnMil
Fanka BB :)
Mam jeszcze dzielenie pytanie aż wstyd haha jestem ponad 8 lat po ślubie mam 3 letniego syna i siedzę i się zastanawiam jak powiedzieć rodzicom i tesciom o ciąży jakiś czuje wstyd jakbym miała 15 lat i nie wiedziała kto jest ojcem jak wyście im powiedzieli ? W jakich okolicznościach i jakie dokładnie słowa w pierwszej ciąży byłam tak zestresowana że nie pamiętam jak powiedziałam mamie a tesciom mąż mówił żeby na wózek zaczęli zbierać a teraz nie wiem ale idiotka że mnie
No coś Ty - przecież Cię nie skrzyczą
 Możecie im przekazać np w taki sposób, że dla synka kupicie bluzeczkę, koszulkę z napisem "starszy brat" i pojedziecie tak do rodziców
 Możecie im przekazać np w taki sposób, że dla synka kupicie bluzeczkę, koszulkę z napisem "starszy brat" i pojedziecie tak do rodziców  albo możecie zabrać ze sobą zdjęcie USG i po prostu pokazać na spotkaniu z rodzicami i powiedzieć, że chcielibyście przedstawić nowego wnusia lub wnusię
 albo możecie zabrać ze sobą zdjęcie USG i po prostu pokazać na spotkaniu z rodzicami i powiedzieć, że chcielibyście przedstawić nowego wnusia lub wnusię 

Od poniedziałku bym się wzięła za organizację wszystkiego.
 Od poniedziałku bym się wzięła za organizację wszystkiego.

ja mojej mamie nic nie mówiłam, tylko, że zemdlałam pierwszy raz w życiu i prawie straciłam zęba. A ona do mnie, że jestem w ciąży
 ja mojej mamie nic nie mówiłam, tylko, że zemdlałam pierwszy raz w życiu i prawie straciłam zęba. A ona do mnie, że jestem w ciąży  oczywiście moja mama miala rację
 oczywiście moja mama miala rację 

. u nas dziś bardzo ciepło, aż nie ma czym oddychać. biorę się za ogarnianie swoich rzeczy, bo są wszędzie, a później czas na ogarnięcie siebie
. u nas dziś bardzo ciepło, aż nie ma czym oddychać. biorę się za ogarnianie swoich rzeczy, bo są wszędzie, a później czas na ogarnięcie siebie